MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV organiseert de Hoeksche Waard Bokaal 21/22

Nadat helaas in maart 2020 SSS gedwongen werd de Hoeksche Waard Bokaal editie 19/20 af te lassen wegens het opkomende COVID-19 virus en de eerste lockdown, was het de beurt aan NSVV in seizoen 20/21 om een nieuwe editie te organiseren welke gelijk zou vallen met ons 75 jarig jubileumjaar.

Helaas bleek ook in het najaar van 2020 een organisatie van de editie 20/21 niet mogelijk ….. de vooruitzichten waren te onzeker om in maart 2021 te kunnen starten met de voorrondes.

Ons jubileumjaar werd uitgesteld en ook de organisatie van de Hoeksche Waard bokaal moest een seizoen worden doorgeschoven.

In september 2021 zijn we hoopvol en positief gestemd over de mogelijkheden en is er een werkgroep gestart om de Hoeksche Waard Bokaal na 2 gemiste edities in de oude vertrouwde vorm, maar natuurlijk met wat leuke en speciale toevoegingen in het kader van ons jubileumjaar 75+1 te gaan opzetten.

Alle Hoeksche Waarde voetbalclubs hebben ondertussen de uitnodiging ontvangen om hun eerste teams aan te melden en is de inschrijvingsperiode geopend.

Op vrijdag 11 februari 2022 zal de loting plaatsvinden een gaan we (hopelijk) echt van start met een nieuwe editie van de Hoeksche Waard Bokaal !

Hoeksche Waard Bokaal werkgroep

Andy | Hans | Jeroen | Monique | Nick | Ronald

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *