MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV Jeugdkamp 26 – 28 juni 2020 AFGELAST

Helaas… ons NSVV kamp in juni kan geen doorgang vinden.
 
Gezien alle huidige en nog te verwachte maatregelen in verband met het COVID-19 virus dat rondwaart, is in overleg met het NSVV bestuur besloten het jeugdkamp van 2020 te annuleren. 
 
Tijdens ons kamp, met ruim 80 kids, is het niet mogelijk om een ongedwongen, gezellig, sportief weekend te organiseren en daarbij  te voldoen aan alle voorschriften die de overheid stelt en zal gaan stellen met betrekking tot groepsgrootte, afstand tot elkaar etc.

Op dit moment zijn wij nog in overleg met de verhuurder van de kamp locatie over een mogelijke verplaatsing of terugbetaling van de reeds betaalde kosten.  Zodra we hier meer uitsluitsel over hebben, komen wij vanzelfsprekend hier direct bij jullie op terug.  Tot die tijd hopen wij op jullie geduld te mogen rekenen. Ook voor ons is het tenslotte zoeken naar de beste opties in deze onzekere tijd.

We begrijpen dat de teleurstelling bij de kinderen groot zal zijn, nu er weer een leuke NSVV activiteit, waar al maanden naar uitgekeken wordt,  geannuleerd is.  Ook wij als kampcommissie balen ontzettend, maar hopen we natuurlijk dat we iedereen in goede gezondheid zo snel mogelijk weer op en rond de voetbalvelden zullen tegenkomen.

Het volgende seizoen bestaat NSVV 75 jaar en natuurlijk zijn we op de achtergrond al druk bezig geweest om de locatie van het kamp in juni 2021 vast te leggen.  Kortom. blijf gezond en pas goed op elkaar zodat we in 2021 een supergaaf kampweekend kunnen gaan beleven!

Met vriendelijke groet,

Johan

NSVV Activiteitencommissie/ Kampcommissie

 

 

===============================================================

 

Vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni 2020 wordt het gezelligste weekend van het jaar met al je voetbalvrienden & – vriendinnen!

Voor alle NSVV jongens en meisjes spelende in een JO9, JO10, JO11, JO12, JO13  team en diegene die geboren zijn na 01-01-2007 maar al spelen in een O15 team organiseren we een super leuk kamp. Geen voetbalkamp, maar naast weinig slapen en leuke dingen doen gaan er natuurlijk wel ballen mee!

Misschien mocht je vorig seizoen nog niet mee, omdat je nog geen JO9 speler was of vond je het toch nog iets te spannend?  Grijp dan nu je kans en meld je snel aan!  De verhalen en foto’s van vorig jaar geven je vast en zeker een goede indruk wat je kunt verwachten. 

We gaan op vrijdag rond 17:30 uur de bus in en zullen op zondagmiddag weer terug zijn bij het NSVV complex.

GA JE MEE?

 

Aanmelden

Wil je mee?  Vanaf nu kun je je aanmelden en wacht niet te lang, want het aantal bedden is niet ongelimiteerd.

 

NSVV Kampcommissie

Johan en Nicole Reedijk

Yvonne vd Plas

Edwin en Wanda Koppenaal

Willem en Linda Kind

Michel en Tineke de Gier

Kees de Geus

Thimo Weij

 

 

 

 

DEEL DEZE ACTIVITEIT

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *