MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Trainingskamp VR1 (15-01-2023)

Vandaag is helaas alweer onze laatste dag in Valencia… Na de stapavond van gisteren kon de conclusie wel getrokken worden dat niet iedereen geheel fit aan het ontbijt zat. Of überhaupt kwam ontbijten..

Om 12 uur moesten we al uitchecken en klaar staan met onze fietsen. Er stond een fietstocht op de planning om toch nog wat van Valencia te kunnen zien. Gelukkig scheen het zonnetje maar weer eens lekker waardoor we allemaal nog even wat bruiner konden worden!

Half slapend zijn we in 2 losse groepen met een gids door de stad heen gefietst en kregen we nog wat mee over de geschiedenis van Valencia.

Na de tocht moesten we onze fietsen weer inleveren en had iedereen wat vrije tijd. Omdat we het zo gezellig hebben met elkaar eindigden we uiteindelijk bijna met z’n allen in een gezellig tentje in de buurt van het hotel om nog een drankje te doen. Inkakken is tenslotte bijpakken!

Om half 8 zaten we alweer in de bus naar het vliegveld, we waren allemaal ongeveer net zo moe als dat we op de heenweg waren dus het was lekker rustig.

In het vliegtuig viel vrijwel iedereen in slaap of ging een serie kijken. Zelfs met al die voetbalteams was het een hele normale vlucht naar huis.

In Amsterdam lieten Chayenne, Patrick en Nikki hun spierballen nog een maal zien door de koffers van de band af te pakken. Het energie level van de rest van de groep was al gezakt naar het level waarop je je telefoon aan de stekker zou gaan leggen.

In de bus naar Numansdorp wist Jamie vrijwel ieder slapend persoon op de foto te zetten. Zullen wel een stuk of 20 foto’s zijn geweest.

Ook de organisatie van Joy, Manumm en Chayenne mag niet ongehoord blijven.
BEDANKT en op naar het volgende kamp!

Bekijk hier de foto’s van onze laatste dag in Valencia.

DEEL DIT ITEM