Deze teams strijden voor de Hoeksche Waard Bokaal

De Hoeksche Waard Bokaal is voor de jeugdige selectie-elftallen een van de hoogtepunten van het seizoen. NSVV is ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd in de finales. De teams die de eer van NSVV hoog houden in de finales zijn:

• NSVV JO8 vs SHO JO8 – zaterdag 22 juni 08:45
  • NSVV JO9 vs Binnenmaas JO9 – zaterdag 22 juni 08:45
  • NSVV JO13 vs SHO JO13 – zaterdag 22 juni 08:45
  • NSVV JO17 vs Strijen JO17 – zaterdag 22 juni 13:00 (B)

Heel veel succes allemaal!!!

Situatie MO20

NSVV MO20 is uitgesloten van deelname aan de Hoeksche Waard bokaal. Voor de poulewedstrijd tegen SHO kwamen zij vrouwkracht te kort en hebben daarvoor een speelster uit VR1 geleend, die voldeed aan de leeftijdsnorm. Nadat NSVV deze wedstrijd won, heeft SHO bezwaar aangetekend. De kleine lettertjes vertellen dat een speelster uit VR1 (A-categorie) niet mag meedoen met MO20 (B-categorie) als zij meer dan 15 wedstrijden heeft, zelfs als zij voldoet aan de leeftijdsnorm. Na het bezwaar van SHO is geen passende oplossing gevonden, waardoor NSVV MO20 is uitgesloten. NSVV betreurt de situatie voor de MO20, zeker na het mooie resultaat in de wedstrijd tegen SHO.