MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Indeling jeugdteams 2020/2021 (JO8 t/m JO19)

Onderstaand treffen jullie de voorlopige teamindeling aan van alle jeugdteams (JO) van NSVV voor het seizoen 2020/2021. Bij de indeling van de jeugdteams hebben we aansluiting kunnen vinden bij het jeugdbeleidsplan van NSVV en de visie van de vereniging in het algemeen. Deze indeling is wederom met veel zorg en aandacht tot stand gekomen. Dit in nauw overleg met de technisch coördinatoren, de huidige trainers, de keeperstrainers en in diverse gevallen de nieuwe trainers.

Voor diverse teams zijn we nog op zoek naar trainers en/of begeleiders. Het zou bijzonder fijn zijn als je je hiervoor spontaan aanmeldt. Mochten jullie je hiervoor aan willen melden of hebben jullie vragen over de indeling kunnen jullie een mailtje sturen naar een van de volgende e-mailadressen:
Damesteams = [email protected]
Jongensteams = [email protected]

We gaan nu eerst op vakantie en zodra we terug zijn, zullen we reageren op uw mails. In de gevallen waar reeds trainers zijn, zullen jullie geïnformeerd worden wanneer de trainingen gaan starten. Hierbij willen we iedereen een fijne vakantie toewensen en we zien jullie met veel plezier terug in het nieuwe seizoen.

Onderstaand de indelingen van de jeugdteams voor komend seizoen:

Indeling jeugdteams 2020/2021

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *