MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Rabobank-Coronatoernooi

Ondanks dat het woord Corona op zijn zachtst gezegd niet echt een positieve impact heeft, hebben wij geprobeerd om juist een positieve draai te geven in deze lastige tijd en wel met het Rabobank-Coronatoernooi.
Op zaterdag 21 november jl. was het zover: een voetbalochtend voor de onderbouw, mede mogelijk gemaakt door Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden. Spelers en speelsters uit de JO8 tot en met JO12 hadden zich aangemeld om lekker te komen voetballen. In totaal waren dat er 105!

Wat aan deze dag zo bijzonder was, was dat keepers uit de senioren, keeperstrainers en keepers uit de bovenbouw hebben meegeholpen om invulling te geven aan deze voetbalochtend. Samen hebben zij in totaal zo’n 350 penalty’s proberen te stoppen. Maar ook hebben zij in 5 tegen 5 vormen in het grote doel gekeept en samen gespeeld met de spelers en speelsters.

Niet alleen de keepers hielpen mee, maar ook de hoofdtrainer van NSVV 1, vijf selectiespelers en de trainers van de jeugdteams hebben meegeholpen om de 20 teams te begeleiden.
Enkele ouders hebben ook geholpen om het programma op gang te houden door de kinderen en begeleiders van drinken te voorzien.

Als kers op de taart had Sinterklaas twee Pieten vrij geroosterd die samen met de kinderen een beetje lol konden trappen, maar ook lekker hebben meegevoetbald.

De ochtend begon mooi op tijd om 09.30 uur en uiteindelijk waren we om 12.30 uur klaar. Ook een echte prijsuitreiking hoorde erbij. Zo waren er prijzen voor het beste team, beste penalty-nemer en hooghouden.  Al met al een enerverende ochtend waar we met elkaar een positieve draai hebben kunnen geven aan deze Coronatijd en waar we met trots terug kunnen kijken op de manier waarop we met zijn allen dit Rabobank-Coronatoernooi hebben georganiseerd en er vervolgens invulling aan hebben gegeven.

Met recht kunnen we weer zeggen: NSVV zijn we met z’n allen!
Klik hier voor de fotoreportage en hier voor livebeelden


Wil jij volgende keer ook deelnemen aan dit soort leuke NSVV-activiteiten, kom dan een keer meetrainen en wordt lid van onze vereniging.
Meld je aan voor een proeftraining via [email protected]!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *