MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Samen voetballen op de vrienden/vriendinnendag en maak kans op een gesigneerd Barcelona shirt!

Van 4 juni t/m 7 juni vind de vrienden en vriendinnendag plaats. Op deze dag mag jij een vriend of vriendinnetje meenemen die nog niet op de voetbal zit, maar het wel leuk lijkt om een keer mee te trainen. Tijdens deze training trainen ze met de rest van het team mee en maken ze kennis met voetbal en alles wat daarbij komt kijken.

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk vrienden/vriendinnen mee weet te nemen in deze week. Je kan namelijk kans maken op een echt gesigneerd Barcelona shirt!! Voor elke vriend of vriendin die je meeneemt verdien je een streepje. Degene met de meeste streepjes wint het Barcelona shirt. Meld bij jouw trainer dat je vriend of vriendin meedoet. Hij zal bijhouden hoeveel vrienden/vriendinnen je mee hebt genomen.

Alle teams uit JO13 of lager mogen een vriend of vriendin meenemen. Voor de dameselftallen geldt MO11, MO13, MO15 en MO17.

Ken jij geen vriend of vriendin die op de voetbal zit, maar zou je wel heel graag een keer mee willen trainen om te ontdekken of voetbal iets voor jou is? Stuur dan een mailtje met je naam en telefoonnummer naar [email protected].

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *