MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Seizoensafsluiting MO15-1

Vrijdagavond 9 juli jl. was de traditionele seizoensafsluiting van de MO15-1. Dit keer op het terrein van onze club. De leiding had weer een mooi programma in elkaar gezet.

Het team werd in drie groepen verdeeld. Normaal wil je dat de linies goed samenwerken, maar vanavond speelden de achterhoede, het middenveld en de voorhoede tegen elkaar. In drie rondes werden de spelonderdelen voetgolf, speedminton en kofferbakschieten uitgevoerd. De vele talenten van onze groep kwamen goed naar voren.

Als slot werd een quiz van 20 vragen gespeeld onder de noemer Hoedje op of Hoedje af. De vragen gingen over de categorieën Nederlands vrouwenelftal, de regiocup, de leiding en het team. In één van deze onderdelen kon de “joker” ingezet worden.

Na het optellen van alle punten volgde de spannende prijsuitreiking. Uiteindelijk bleek het middenveld de meeste punten gescoord te hebben. Voor iedere speelster was er een prijs en was er nog tijd voor een drankje en een hapje en veel gezelligheid. Al met al een zeer geslaagde avond.

De meiden schuiven volgend seizoen allemaal door naar de MO17-1, waardoor dit ook hun afscheid was van de MO15. Bedankt voor het leuke seizoen en tot na de zomervakantie.

Hiljo, Jarmo & Xander

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *