MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Tijdens de zomermaanden: een korte terugblik op NSVV Jeugdkamp 2019

In augustus 2017 werd in de nieuwgevormde activiteitencommissie het idee geopperd om met de jeugd op kamp te gaan. Niet specifiek een voetbalkamp maar een jeugdkamp waar ook gevoetbald wordt. Er volgde een speurtocht naar een accommodatie die groot genoeg was om een groot deel van de NSVV jeugd onderdak te bieden. Ook is er een basis gevormd voor een kampcommissie. Begin december volgde een bezichtiging van een potentieel kamphuis. De aanwezige commissieleden waren direct overtuigd en begin januari 2018 werd het weekend eind juni 2019 vastgelegd. Nog anderhalf jaar wachten dus. En dat is best lang…

Echter naarmate de datum naderde ging de tijd dan toch snel en ineens was het eind juni en konden 80 voetballertjes (en -sters) hun tasje inpakken en zich melden bij de bussen. Voor velen best spannend omdat het hun eerste kamp zou worden. Maar eenmaal onderweg in de bus was de spanning al snel weg en werd er uit volle borst liedjes gezongen. De kampleiding had hun uiterste best gedaan om een gevarieerd programma aan te bieden, er was rekening gehouden met een schaduwprogramma voor slecht weer, echter met 35 graden was niet echt rekening gehouden. Alhoewel.., een accommodatie met een eigen zwemvijver bood natuurlijk uitkomst en garantie voor plezier. Natuurlijk is er wel een belangrijk deel van het programma gevolgd, maar de hete zaterdagmiddag werd toch vooral gevuld met waterpret.

Zonder verder in te gaan op wat er allemaal precies is gedaan (kan je lezen in de presentatiegids 2019-2020) willen we toch wat leuke hoogtepuntjes delen. Zo hadden we een kind in ons midden die met de koeien kan communiceren, weten we dat de meiden heel goed zijn in kussengevechten met de leiding. Er naast veel snoep ook 150 appels, 40 paprika’s , 40 komkommers en 5 kg snacktomaatjes verorbert zijn. De kids de 1e nacht de leiding wakker hebben gemaakt en de tweede nacht dit andersom was. En er stoere binken uit de JO12 en JO13 de spooktocht toch maar lieten schieten…  En als klap op de vuurpijl, toen alle kinderen helemaal versleten al dachten aan hun bedjes op zondagavond, werden ze nog verrast. Twee NSVV coryfeeën waren bereid gevonden om nog een voetbal clinic te komen verzorgen. Robin van der Kruik en Ronald van den Boogaart waren afgereisd om het laatste stukje energie uit de kids te knijpen. En de eerlijkheid gebied te zeggen dat de jongens en meiden ook daadwerkelijk alles eruit hebben geperst. En toen mochten ze weer de bus in richting Numansdorp waar menig uiltje is geknapt.

Als leiding kijken we terug op een bloedheet en inspannend kampweekend, dat vlekkeloos is verlopen en waarbij we overweldigend veel positieve reacties hebben mogen ontvangen wat het allemaal dubbel en dwars waard heeft gemaakt. En voor wie het nog niet wist…. Volgend jaar gaan we weer met NSVV op kamp!

Vanaf deze plaats nog een woord van dank aan de verschillende sponsoren die het kamp mede mogelijk hebben gemaakt. Ten eerste de drie die niet nader genoemd willen worden, die garant hebben gestaan voor de busreis. En verder:

  • Keizerwaard bv
  • MCS Fulfilment
  • Bedrijfswagencentrum Hoekse Waard
  • Bakkerij Uljee
  • Plus Blaak
  • De ambachtsbakker

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *