MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Trainingskamp NSVV JO13-2 naar Oostende een groot succes

Na een halfjaar er ontzettend naar uitgekeken te hebben, was het op vrijdag 15 april eindelijk zo ver en mochten we met het elftal op trainingskamp naar Oostende. Alle jongens en de begeleiding werden om 11.15 uur op NSVV verwacht. Na wat laatste knuffels van alle ouders kon ons weekend echt gaan beginnen!

Zo hadden we afgesproken dat we met het hele elftal bij de Mac Donalds in Sint-Niklaas zouden gaan lunchen. Dit was ongeveer op de helft van de reis. We hebben uitgebreid gegeten bij de Mac. De planning (zoals vooraf bedacht) was dat we een halfuur daar zouden verblijven, maar het was zo gezellig dat het zo’n 2 uur later werd voordat we weer in de auto zaten ;).

Bij aankomst op ons sportpark ‘’De Horizon’’ zijn we na het inchecken met het elftal naast ons sportpark wezen voetballen. Er was een groot plein waar je met veel man kon straatvoetballen. Het sportpark was super geregeld en de jongens hadden grote kamers met een eigen badkamer erin. Zo waren er 4 kamers van 6 personen in totaal.

Nadat we gevoetbald hadden en de jongens even de tijd hadden om te relaxen op de kamer was het tijd voor het avondeten. Zo werd er vanuit de organisatie avondeten geregeld en kregen we de eerste avond spaghetti. De jongens vonden het heeeeerlijk ;)……..

Nadat we de bodem hadden gelegd zijn we naar het bowlingcentrum geweest. Voordat het bowlen begon had iedereen zelf de ruimte om nog wat spelletjes te doen. Zo was er een grote gamehal waar je van alles kon doen. Van flipperen tot tegen een boksbal slaan (hier is nog een verhaal over, maar die blijft in Oostende :)).

Bij het bowlen was er al een echte competitieve strijd. Zo waren er 3 banen van 7 personen en was de strijd voelbaar. Timo was na 10 minuten echt los en gooide ineens 2 strikes. Nadat ook Milan een strike had gegooid, liet Ant het even zien en gooide gelijk 2 strikes achter elkaar. Nadat het bowlen klaar was, hebben nog met z’n allen een snack gegeten en zijn we daarna terug naar ons verblijf gereden.

Nadat we weer terugkwamen bij ons verblijf, is iedereen weer teruggaan naar zijn kamer. Zo hadden de jongens voor een fortuin aan snoep, koek en chips mee en waren zo voor de hele 1e nacht wel voorzien. De trainers zijn op de kamer gaan kaarten.

Na een korte nacht ging om 06.30 uur de wekker. Tot onze verbazing was iedereen erg fit en zat iedereen keurig om 07.00 uur bij het ontbijt. Het ontbijt was goed verzorgd. Zo kregen we een broodje met beleg + jus d’orange en een yoghurtje.

Om 08.00 uur zijn we met het elftal naar het sportpark gegaan, waar om 09.00 de 1e wedstrijd op het programma stond: Alphense Boys 13-1 vs NSVV 13-2.

Na een overleg met het elftal hebben we ervoor besloten om 1-5-3-2 te spelen. Alphense boys speelt namelijk 3e divisie… Het pakte de eerste 10 minuten goed uit, maar we verloren uiteindelijk met 2-0. De jongens hadden alles gegeven en wij waren als trainers super trots.

Na Alphense boys stond Hoofddorp 13-1 op het programma. Hoofddorp 13-1 speelt ook 3e divisie. Na 5 minuten kwamen we al achter, maar door een counter 3 minuten voor tijd maakte Timo de 1-1. We werden helemaal gek en waren super trots. De jongens hebben het op 1-1 gehouden tegen een 3e divisie elftal!

Na de euforie van het gelijke spel tegen Hoofddorp moesten we tegen een Duitse club: TSG Bad König 13-1. Na een gelijk opgaande wedstrijd maakte Mik 5 minuten voor tijd een wereldgoal. Zo passeerde hij in zijn eentje 4 man en ronde keurig af. Zo wonnen wij de 3e wedstrijd en klommen we naar plek 2 in de poule!

Dit was het wedstrijdprogramma voor de zaterdag. Na de laatste wedstrijd zijn we met het elftal bij de snackbar een broodje en een patatje gaan halen. De jongens hadden het meer dan verdiend. Na heerlijk te hebben genoten van de patat, zijn we met het hele elftal naar het strand geweest. Het was helemaal super! Het weer was goed en de jongens hadden het meer dan naar hun zin. Zo genoten wij als trainers op het terras van een ijskoud watertje ;).

Van te voren hebben we de jongens goed ingelicht om zich goed in te lezen in het voetbal. Wie heeft er dit jaar de meeste goals? Wie heeft er de meeste assists? Er stond namelijk een kahoot quiz op het programma voor de avond. En niet zomaar 1. Er stond namelijk heel veel op het spel. Voor de winnaars, maar nog veel meer voor de verliezer.

Na een kahoot van 50 vragen kwam de volgende eindstand naar voren:

  1. Christian
  2. Jochem
  3. Ruben

Verliezer:     Leon..

Nadat de mannen hun cadeaus hadden gekregen was het tijd voor de verliezer.. Van te voren was gecommuniceerd dat de verliezer van Kahoot een konijnenpak aan moest met paintballen (wat we later op de avond gingen doen). Bij het zien van de uitslag dat Leon laatste was, zat de sfeer er nog meer in. De overige jongens waren opgelucht dat zij niet verloren hadden en keken er naar uit om naar de Paintbal te gaan.

Eenmaal aangekomen bij het Paintballen werden we in 2 teams verdeeld. Team rood en team blauw. Het was echt super gaaf en er werd keihard gestreden. Zo hebben we meerdere spelletjes gedaan. Nadat het laatste spel erop zat hebben we nog een groepsfoto gemaakt en zijn we teruggegaan naar ons verblijf.

Althans, dat was de bedoeling maar we hebben nog een tussenstop gemaakt bij de kermis :-). Zo zijn we met het hele elftal in de botsauto’s geweest en er zijn nog een aantal jongens in banken gegaan + de gamehal was weer erg geliefd. Het was inmiddels 00.00 uur en na de wekker van 06.30 sloeg ook de vermoeidheid bij de trainers toe. Zo hebben we die nacht als een roos geslapen.

Zondagochtend ging de wekker weer om 06.30 uur. Dit keer was iedereen een stuk vermoeider dan de dag ervoor. Na een goed ontbijt zijn we weer naar het sportpark gegaan. We speelden de eerste wedstrijd op zondag tegen ZOB 13-1. Wederom divisie. Dit keer zat het er helaas niet in en was de vermoeidheid zichtbaar en verloren we helaas met 4-0.

Na een aantal uur rust te hebben gehad moesten we later op de middag weer tegen Hoofddorp 13-1. De ploeg waar we een dag ervoor dus 1-1 tegen hadden gespeeld. Helaas verloren we dit keer met 1-0, maar speelden we wederom een super goede wedstrijd. Echt zo goed gedaan van de jongens om zoveel tegenstand aan zo’n team te kunnen geven.

Toen we de medaille in ontvangst hadden genomen, zijn we met z’n allen naar het centrum van Oostende gereden. Hier zijn we over de prachtige boulevard gelopen en zijn we later op het strand gaan liggen. De jongens zijn lekker gaan voetballen op het strand en de trainers konden even heerlijk genieten van de zon.

Op zondagavond 20.00 uur hadden we gereserveerd bij een super goede Italiaan aan de boulevard. Zo sloten we het fantastische weekend heerlijk af met een goede pizza. We hebben daarna nog een groepsfoto gemaakt aan het strand.

Om 00.00 uur reden we Numandorp weer in, waar alle ouders op het complex van NSVV stonden te wachten. Woorden kunnen niet beschrijven hoe fantastisch het weekend is geweest en hoe de jongens en de trainers er van hebben genoten.

Daarom willen we graag de volgende sponsoren bedanken:

  • Noordzij Staalkabel
  • De Autofinancier

Daarnaast uiteraard ook het bestuur van NSVV voor het meedenken en de financiële steun.

We hebben echt super genoten!!

Begeleiding en spelers NSVV JO13-2

er zijn geen afbeeldingen gevonden

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *