Valencia CF Voetbalkamp komt deze herfstvakantie naar NSVV!

Van maandag 28 oktober t/m woensdag 30 oktober 2024 is het Valencia Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Valencia CF, te gast bij NSVV! Hiermee behoort NSVV tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia jeugdtrainers. Het Valencia Voetbalkamp vindt jaarlijks plaats op meer dan 25 locaties in heel Nederland en België. Je leest er alles over op www.valenciavoetbalkamp.nl

Als deelnemer ontvang jij:

• Drie dagen top training door officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.
  • Valencia CF trainingstenue van Puma, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Valencia CF Bidon en Valencia CF Diploma
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Valencia CF.
  • Lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.
  • EXTRA! Je maakt kans op een voetbalreis naar Valencia CF!
  • BONUS! Kans op uitnodiging voor deelname met Team Nederland aan VCF Academy World Cup!
PUMA RECURSOS ACADEMIA F8 2023/2024

Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd van het eerste team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla, bezoek aan de fanshop en meer!

Nieuw: Valencia CF Academy World Cup
Sinds 2022 neemt Valencia Voetbalkamp Benelux deel met twee teams aan de Valencia CF Academy World Cup in Valencia; hét internationale voetbaltoernooi voor alle Valencia CF Academys wereldwijd. Naast de kans om tijdens het Valencia Voetbalkamp uitgekozen te worden als meest talentvolle speler maken de deelnemers ook kans om Team Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Valencia CF Academy World Cup. Afgelopen editie was Lyam Blaset (JO-9) de meest talentvolle speler. Lees hier alles over zijn reis naar Valencia.

Deelname slechts € 177,50 voor dit complete 3-dagen programma (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).
Meer informatie & aanmelden? Klik hier!