MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

13 februari 2016 Barendrecht D2

Gertleen en ik vonden het weer eens tijd voor een klinkende overwinning. Goed spelen, beter dan je tegenstander zijn en toch met lege handen staan zijn we een beetje klaar mee.
Helaas missen we vandaag onze sterkeeper Stephen omdat hij ziek is.
Zijn taak wordt overgenomen door Boyd uit de E1. De eerste 5 minuten moet Simon even op doel omdat Boyd nog onderweg is vanuit NSVV. En Simon doet dit foutloos
En we hebben het zwaar de 1e helft. We spelen slap en laten ons onder druk zetten en wij laten Barendrecht voetballen. Ook in balbezit zijn we slordig en we komen nauwelijks bij het doel van Barendrecht. Toch is onze verdediging solide en komt ook Barendrecht niet veel voor ons doel, maar zijn wel sterker.
Het gevaarlijkste moment uit de 1e helft is een mooie vrije trap van Barendrecht die op de lat belandt.
In de rust benadruk ik dat als we willen winnen, er eerst geknokt moet worden, duels gewonnen moeten worden en dat je dan pas aanspraak kan maken op een overwinning. Dat wordt de 2e helft goed opgepikt. Vanaf de 1e minuut gaan we ineens voetballen en zit er beleving in het team. Er volgen kansen en al snel is het Liam die op de lat knalt. Tegen alle verhouding in is het Barendrecht die weet te scoren, 1-0! Het zal toch niet weer gebeuren…..?
Maar we blijven beter en we krijgen veel corners en komen vaak in hun 16 meter wat toch een fiks aantal kansen oplevert. Uiteindelijk is het Noah die na een steekbal van Liam op de keeper afgaat en de bal koelbloedig in de hoek plaatst, 1-1. We gaan nog op jacht naar de 3 punten maar helaas lukt het wederom niet.
Misschien ook wel een terechte uitslag. Een sterker Barendrecht in de 1e helft (met weinig echte kansen) en een sterker NSVV in de 2e helft (met veel kansen).
Complimenten wederom voor onze ijzersterke verdediging. Op de 8e plaats staan (van de 10) en maar 9 goals tegen na 9 wedstrijden…wow!!