MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

14 november 2015 Slikkerveer D1

Gisteren stond ons een pittige tegenstander te wachten. Slikkerveer was overtuigend winnaar gewonnen in hun bekerpoule en hadden, net zoals wij, gewonnen van hoofdklasser Nieuwenhoorn.
Maar wij waren gisteren ijzersterk. Onze verdediging (inclusief Stephen de keeper) gaven geen krimp en nauwelijks kansen weg tegen hun sterke voorhoede.
Onze veldbezetting klopte aan alle kanten en we konden elkaar daardoor gemakkelijk vinden. Het werd dan al snel 1-0 als Katelyn haar directe tegenstander uitkapt en geheel onverwachts de bal onder de lat knalt!
Niet veel later is het Liam, die prachtig bedient wordt door Noah, en de bal in de verre bovenhoek plaatst, 2-0! En het gaat hard want vrij snel daarna is het wederom Liam die oog in oog met de keeper de bal beheerst in de hoek legt, 3-0!
Dit is tevens de ruststand. Toch weten we dat we er nog niet zijn en dat blijkt de 2e helft wel. Slikkerveer speelt geconcentreerder en geeft minder ruimte weg. Zelf worden ze nauwelijks gevaarlijk en tenslotte is het Yves die de bal snoeihard in de bovenhoek puntert, 4-0! Toch was dit niet ons enige wapenfeit in de 2e helft. Met nog 2 100% kansen hadden we vandaag makkelijk met 6-0 kunnen winnen. Maar we zijn uiteraard erg tevreden met het getoonde spel en met de uitslag. 1447611495_DSC_0269