17 oktober 2015 Rhoon D2

Rhoon had ons uitgenodigd om vriendschappelijk tegen hun D2 te spelen. Een talentvolle ploeg die graag tegen een sterke tegenstander wilde oefenen. Helaas kon er niet in Rhoon gevoetbald worden vanwege de slechte staat van de velden en konden ze gelukkig wel bij ons terecht. Het was met recht een vriendschappelijk potje. We lieten elkaar over het algemeen lekker voetballen. Dit resulteerde in een snelle 1-0 voorsprong door Katelyn en vlak voor rust scoorde Indy Reedijk (D2) de 2-0 na een uitermate goed uitgespeelde aanval. Na rust was het 2x Liam die uiteindelijk de eindstand op 4-0 bepaalde. Een terechte weerspiegeling van de verhoudingen. Wij waren eigenlijk de hele wedstrijd sterker maar creëerden eigenlijk te weinig kansen. Toch complimenten aan Rhoon dat ondanks alles bleef voetballen en vaak goede oplossingen zocht.
Volgende week oefenen we tegen de E-top van Spartaan’20 en kunnen we echt aan de bak!