MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

28 november 2015 OVV D1

Na een vertraagd reisje, Botlektunnel dicht en Botlekbrug open, waren we gelukkig nog op tijd om tegen OVV aan te treden. Vorige maand wonnen we thuis vrij gemakkelijk met 4-0, maar we verwachten deze ochtend zeker geen makkie.
En dat is terecht. OVV is van plan ons dicht op de huid te zitten door ons op te jagen vanaf de 1e minuut. En dat lukt ze vrij goed. Toch komen wij er soms heel snel uit en zijn een aantal malen behoorlijk gevaarlijk.
Als Liam met een fraaie pass Noah wegstuurt kunnen we weer eens genieten van een echte Noah-rush. Hij rent zijn tegenstander eruit met de bal aan de voet en schiet de bal keurig over de duikende keeper heen. Helaas belandt de bal op de paal maar uiteraard staat Daan weer op de goede plek om de bal alsnog in de goal te schieten, 0-1!
Na rust hebben we de wind mee dus hopen we dat wij OVV wat meer onder druk kunnen zetten. Maar geheel tegen de verwachting worden we nog meer op onze eigen helft vastgezet dan de 1e helft. Toch kunnen we al snel na rust de 0-2 maken als Katelyn wordt gelanceerd door een uittrap van Stephen. Helaas lukt het niet om 1 tegen 1 met de keeper de bal in het net te krijgen. Ook Daan raakt een bal niet lekker bij een vrije schietkans op doel. Maar daarna is het OVV wat de klok slaat en zijn er een paar hachelijke momenten voor ons doel met ballen op lat en paal. Maar laat ik vooral niet onze keeper Stephen en onze 4 fantastische verdedigers vergeten die iedere keer weer goed ingrijpen als OVV gevaarlijk wordt. Wij krijgen ook nog 1 kans op een doelpunt maar na een goede actie van Katelyn is het een verdediger van OVV die geweldig ingrijpt.
Het voetbal was niet altijd even fraai maar we hebben gevochten als leeuwen om deze 3 puntjes mee naar Numansdorp te nemen. Daarnaast hadden we het geluk aan onze zijde tegen een verrassend sterk OVV.
Ik probeer altijd zo min mogelijk een uitblinker te benoemen maar wil dit vandaag toch doen. Hij valt niet altijd op met zijn spel maar hij speelde een foutloze wedstrijd en leek onpasseerbaar: LUUK, we hebben vandaag van je genoten!!