MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

29 augustus 2015 Binnenmaas D1

Vandaag de eerste wedstrijd in de bekerronde. Wij ontvangen Binnenmaas D1 op ons kunstgrasveld.
De zon schijnt en de temperatuur is aangenaam. Dat belooft dus een lekkere ochtend.
Helaas staan we al na 20 seconden 0-1 achter als Liam de aftrap te zacht terugspeelt op onze verdediging en de aanvaller van Binnenmaas dit meteen afstraft.
En het blijft moeizaam. In balbezit lopen we te lang met de bal aan onze voeten (er wordt te weinig vrijgelopen) en spelen we de bal ook nog eens te vaak in de voeten van de tegenstander.
Ook bij balverlies geven we Binnenmaas veel ruimte en zitten we niet kort op onze tegenstander. We laten Binnenmaas dus ook vrijuit voetballen.
Dat is ook te zien als Binnenmaas weer eens snel de diepe bal zoekt nadat ze de bal veroverd hebben. Wij staan verdedigend niet goed en hun spits kan er alleen vandoor. Ook deze bal wordt goed afgerond, 0-2!
Langzaamaan worden wij wakker en zetten we meer druk op de tegenstander. We krijgen veel kansen waarbij we pech hebben (o.a. bal op de lat van Sijmen) maar ook kansen die we niet goed afmaken. Uiteindelijk weet Bauke uit een corner alert te reageren als de bal bij de 2e paal terecht komt, 1-2!
We gaan de rust in en hebben veel vertrouwen in de 2e helft.
Dit blijkt niet onterecht. We hebben Binnenmaas meteen in de tang en al snel valt de 2-2 als Noah de bal bij de 2e paal intikt na een drukke spelsituatie voor de goal.
Als Simon niet veel later wordt weggestuurd door Sijmen, behoudt hij het overzicht en legt hij de bal opzij naar Daan, die op het randje van buitenspel beheerst de 3-2 intikt. Het spel speelt zich voornamelijk op de helft van de tegenstander af en er volgen nog genoeg kansen die wederom niet omgezet worden in doelpunten.
Binnenmaas is daarentegen een stuk effectiever. Ook hun 3e grote kans wordt koelbloedig afgerond door hun snelle aanvallers en zo wordt het, geheel tegen de verhoudingen, toch 3-3.
En ook hun 4e kans is bijna raak maar die gaat er, gelukkig voor ons, niet in en blijft het 3-3.
Uiteraard een zeer tevreden trainer over het grote aantal gecreëerde kansen, echter wat minder blij met de einduitslag.

DSC_0040

 

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *