MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

3-daagse FCB Escola clinic teruggebracht naar 1 dag

NSVV heeft in overleg met FC Barcelona besloten om de 3-daagse FBC Escola clinic terug te brengen naar een 1-daagse clinic. Er was onvoldoende animo voor het 3-daagse evenement en daarom is de keuze gemaakt om het net als vorig jaar 1 dag te organiseren op woensdag 1 mei 2019. Net als vorig jaar zullen trainers van FC Barcelona de trainingen op de manier geven, zoals de Spaanse topclub traint.

Aanmelden voor de 1-daagse clinic
Wil jij mee doen met 1-daagse clinic van FC Barcelona op NSVV? Aanmelden kan via de onderstaande link! Anders dan bij de 3-daagse clinic ontvangen de deelnemers bij deze clinic geen compleet FC Barcelona trainingstenue. Deelname aan de clinic bedraagt €69,00.

AANMELDEN

Er was sprake van een 3 daags voetbalkamp bij vv NSVV, maar in overleg is besloten opnieuw een 1 daagse clinic te organiseren. Deelnemers die al hadden aanbetaald voor het 3 daagse voetbalkamp krijgen het verschil (€ 20,-) retour via de bankrekening waarmee betaald is. Wanneer er voldoende animo bestaat voor een tweede dag is dat voor deelnemers van dag 1 mogelijk voor een actieprijs. Informatie hierover volgt.

 

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *