3-daagse FCB Escola clinic teruggebracht naar 1 dag

NSVV heeft in overleg met FC Barcelona besloten om de 3-daagse FBC Escola clinic terug te brengen naar een 1-daagse clinic. Er was onvoldoende animo voor het 3-daagse evenement en daarom is de keuze gemaakt om het net als vorig jaar 1 dag te organiseren op woensdag 1 mei 2019. Net als vorig jaar zullen trainers van FC Barcelona de trainingen op de manier geven, zoals de Spaanse topclub traint.

Aanmelden voor de 1-daagse clinic
Wil jij mee doen met 1-daagse clinic van FC Barcelona op NSVV? Aanmelden kan via de onderstaande link! Anders dan bij de 3-daagse clinic ontvangen de deelnemers bij deze clinic geen compleet FC Barcelona trainingstenue. Deelname aan de clinic bedraagt €69,00.

AANMELDEN

Er was sprake van een 3 daags voetbalkamp bij vv NSVV, maar in overleg is besloten opnieuw een 1 daagse clinic te organiseren. Deelnemers die al hadden aanbetaald voor het 3 daagse voetbalkamp krijgen het verschil (€ 20,-) retour via de bankrekening waarmee betaald is. Wanneer er voldoende animo bestaat voor een tweede dag is dat voor deelnemers van dag 1 mogelijk voor een actieprijs. Informatie hierover volgt.

 

DEEL DIT ITEM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws