30 mei 2016 Voetbalschool Hoeksche Waard

Op het terrein van ZBVH mogen we aantreden tegen de talenten van de voetbalschool Hoeksche Waard, die gerund wordt door Michael Nijssen (speler NSVV 1) en Robin Borremans (trainer ZBVH 1).

We missen Katelyn (KNVB) en de geblesseerden Noah en Liam. Wel doen mee Ouwen en Finn uit de E1 mee.

De weersvoorspelling beloofd niet veel goeds en we starten in een lichte regen. We zijn eigenlijk oppermachtig. De tegenstander komt nauwelijks op onze helft en het is uiteindelijk Simon die na een mooie uittrap van Stephen gelanceerd wordt en de bal koel in de hoek plaatst, 0-1!

Vlak voor rust zien we nog een mooie vrije trap van Dave die prachtig gered wordt door hun keeper. Inmiddels regent het stevig door en beginnen we aan de 2e helft. Onze tegenstander komt wat meer aan voetballen toe en het spel gaat lekker gelijk op. Als vervolgens ons centrale duo achterin een uittrap van hun keeper niet op waarde weet te schatten krijgt hun spits de kans om de gelijkmaker aan te tekenen en doet dat dus ook, 1-1! Het stortregent en als zo’n 13 minuten na rust de eerste flits en donderklap volgt, is het tijd om de wedstrijd te staken. Jammer maar een verstandige beslissing gezien de recente gebeurtenissen in Duitsland en Frankrijk.