MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

5 december 2015 Rozenburg D1

Nadat we vorige week zomaar naar de 3e plek in de ranglijst stegen, is het in theorie mogelijk vandaag ook nog eens de koppositie te pakken.
Vooraf zijn we van plan Rozenburg eens flink onder druk te zetten. De 1e helft gaat echter vrij gelijk op. Rozenburg beschikt over een gevaarlijke voorhoede die onze solide verdediging regelmaat op de proef stelt. Helaas kunnen wij voorin geen vuist maken en te weinig een bal vast houden zodat we maar sporadisch aan aanvallen toe komen. Toch krijgen we een minuut voor rust een enorme mogelijk als de bal plotsklaps bij Yves voor de voeten valt, zo’n 3 meter voor het doel, maar Yves krijgt lastig zijn voet tegen de bal waardoor het 0-0 blijft.
De 2e helft zijn we dominanter dan Rozenburg mede ook door een goed ingevallen Bauke. We voetballen veelal op hun helft en krijgen een paar goed uitgespeelde aanvallen te zien waar helaas soms op het laatste moment alsnog een verkeerde keuze wordt gemaakt. Noah mag een keer alleen op de keeper af, maar treuzelt te lang waardoor er wederom een grote mogelijkheid verloren gaat. Als vervolgens Sijmen zich verslikt in de bal op het stroeve kunstgras komt Dave in een 1 tegen 1 situatie tegen de behendige spits en weet Rozenburg, licht tegen de verhouding in, 1-0 te maken.
Er volgen nog een aantal aanvallen van ons die helaas niets meer opleveren. Rozenburg heeft de 2e helft welgeteld 2x Stephen aan het werk moeten zetten en helaas viel daar wel 1 goal uit waardoor wij vandaag met lege handen stonden. Zo hebben we 3 wedstrijden gewonnen en 3 verloren (met slechts 4 tegendoelpunten!). We bezetten gelukkig nog de 3e plaats en moeten volgende week aan de bak om Slikkerveer van ons af te houden.