MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

6 april 2016 GOZ D1

Op deze koude, winderige en regenachtige avond mogen we aantreden op het kunstgrasveld van GOZ voor de Hoeksche Waard Bokaal. GOZ speelt 4e klasse en natuurlijk verwachten we stiekem allemaal een gemakkelijk potje met veel doelpunten.

Maar niets is minder waar, de harde wind maakt het lastig en we zijn niet scherp. Binnen 2 minuten staan we 1-0 achter als hun linkshalf een harde voorzet (of was het echt een schot?) vanaf de linkerkant geeft. De wind neemt de bal mee en tot ieders verbazing draait de bal de goal in….

Het blijft moeizaam. Alles gaat bijna over onze rechterkant en daar wil het niet echt lukken. We zijn onrustig aan de bal en we vinden elkaar moeilijk. Toch zijn er een paar aanvallen over links en uit een van die aanvallen weet Noah gelukkig de gelijkmaker aan te tekenen 1-1.

Na rust hebben we de wind mee en verwachten we orde op zaken te gaan stellen. Maar ook dat valt vies tegen. GOZ komt weliswaar nauwelijks meer op onze helft maar scoren lukt ons maar niet ondanks er toch veel kansen komen. Yves heeft nog een keer pech met een bal op de paal maar hun keeper groeit langzaam uit tot de man van de wedstrijd. Het laatste kwartiertje gaan we forceren, Liam staat inmiddels in de spits en niet veel later scoort hij uit een corner als hij zijn rug erin draait (..) en de bal in het doel verdwijnt, 1-2. Vervolgens is het nog 2x Liam die scoort als hij 2x bediend wordt door Sijmen en de eindstand op 1-4 bepaald. Een loepzuivere hattrick. Complimenten voor GOZ en voor hun keeper die lang stand hielden maar toch moesten buigen voor een zeer matig NSVV.

De afsluitende penaltyreeks typeert de wedstrijd. Wij missen er 3 (Luuk, Daan en Tomas) en maken er 2 (Robin en Stephen). Stephen weet er 2 te redden.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *