9 april 2016 Charlois D1

Uitslag 5-0

Daar wilde ik het eigenlijk bij laten maar heb toch besloten een verslagje te maken voor de thuisblijvers. Nadat we 15 minuten op de scheidsrechter hebben moeten wachten komt hij dan eindelijk aangehobbeld. Voor we goed en wel begonnen waren we 18 minuten verder….

Voor de 3e keer dit seizoen Charlois en het is iedere keer weer een verassing welke 11 spelers ze nu weer opgesteld hebben. Dit is ook wel terug te zien in hun uitslagen waarin vaak verrassingen zitten (matige resultaten tegen mindere ploegen en overtuigende overwinningen op sterke ploegen).

Dit keer hebben ze er zin in en staan we, net zoals afgelopen woensdag, binnen no-time 1-0 achter.

Als de uitermate slechte scheidsrechter (is niet uit de middencirkel geweest) reageert op het appèl voor hands van de spelertjes, krijgen ze de penalty op een presenteerblaadje aangereikt. En zo is het al snel 2-0. Als het ook nog voor rust 3-0 wordt lijkt de 2e helft slechts een formaliteit te worden, zeker gezien onze matige strijdlust!!!!!!

Na rust zit er iets meer pit in. We proberen te voetballen maar we leggen het vaak fysiek af. Toch komt Simon er nog een paar keer goed langs (1x na mooi overstapje van Tomas) en levert dat ons een enorme kans op, maar Daan mist helaas voor open doel. Verder zien we nog een fantastische spetter van Sijmen op de kruising maar dan hebben we ons gevaar wel genoemd. Charlois is veruit oppermachtig en prikt er de 2e helft nog 2 bij waardoor we tegen onze grootste competitienederlaag aanlopen, 5-0!

Erg jammer want vandaag lonkte de 4e plaats maar gezien de wedstrijd wilde de trainer (ik, zei de gek) dit meer dan de spelertjes zelf….