MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Aangepaste corona maatregelen (25 januari)

Naar aanleiding van de nieuwe corona maatregelen mogen we vanaf zaterdag 29 januari weer wedstrijden in competitie verband gaan spelen. Via de bekende webpagina of voetbal app kunnen de wedstrijdschema’s worden bekeken. Toeschouwers langs de kant van het veld zijn gelukkig weer welkom.

Ook mag conform de RIVM voorschriften de kantine weer gedeeltelijk open. Dit met de nodige restricties zoals 3G, mondkapjes, 1,5 meter regel en vaste zitplaatsen. Voor de handhaving zal weer professionele hulp worden ingeschakeld. Maar handhaven begint bij onszelf door aan de regels te houden.

Tevens zullen we een afhaalpunt maken, waar bij overbelasting van de kantine of personen, die niet aan de 3 G voldoen de mogelijkheid krijgen om buiten koffie, thee en beperkt etenswaren te kopen.

Voorlopig zullen we de kantine op (donderdag) avond helaas niet kunnen openen omdat de meeste trainingen tot 21.30 duren en de kantine tot 22.00 geopend mag zijn conform de nieuwe overheidsvoorschriften.

Ook in de kleedkamers gelden in principe de zelfde afspraken als in de kantine zoals 3G, mondkapjes, 1,5 meter regel. Hoe we daar in de praktijk mee omgaan hebben jullie al kunnen ervaren voordat de competitie werd stilgelegd.

Zoals eerder gezegd, de handhaving begint bij onszelf.
Graag willen we iedereen vragen om actief de RIVM regels te handhaven en daar waar nodig elkaar aan te spreken wanneer de regels niet worden gehandhaafd. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat we kunnen blijven voetballen en de competities met toeschouwers en met een open kantine het seizoen eindelijk weer eens kunnen afmaken.

Bestuur NSVV

DEEL DIT ITEM

2 reacties

 1. Wat goed dat het bestuur zich aan de maatregelen gaat houden. Komt er nog een bericht over het afgelopen trainingskamp waarbij bijna complete selectie (1 én 2), inclusief bestuur COVID-19 heeft opgelopen?

  Zoveel positieve krantenartikelen over Arie, maar hier blijft het verdacht stil over. Is het dan toch de grote Arie show?

  1. Wat knap zo’n anonieme reactie. Ik voel me als vrijwilliger en sponsor knap door je tekort gedaan met de grote Arie show. Ik zie namelijk naast Arie heel veel mensen die veel voor NSVV doen. Gelukkig doen deze mensen het niet anoniem. Laffaards zijn het de anonieme onder ons.
   Arie ga zo door svp
   Groet Bob Smits