MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Actie “NSVV verbindt Numansdorp” 21 tm 24 juni

NSVV is meer dan alleen voetbal. In onze lokale gemeenschap wil NSVV het cement vormen voor de sociale en maatschappelijke cohesie. In ons beleidsplan is er een doelstelling opgenomen om jaarlijks een grote bijzondere activiteit te organiseren om het verenigingsgevoel elan te geven. NSVV verbindt NumansdorpEen nieuwe enthousiaste commissie is aan de slag gegaan met deze doelstelling. De commissie heeft een goede doelen actie bedacht van 21 tm 24 juni en noemt de actie “NSVV verbindt Numansdorp”. Speciaal voor deze actie is er een logo gemaakt. Het logo bestaat uit een vermenging van het wapen van Numansdorp en het logo van NSVV.

De commissie is druk bezig met het programma van de actie. We gaan jullie hierover de komende tijd informeren. Huidige planning is een speciaal voetbaltoernooi op woensdag en donderdagavond. Op vrijdagavond een bedrijfstoernooi, FIFA spelcomputer toernooi en klaverjastoernooi. Op zaterdag 24 juni sluiten we af met een spetterende feestdag voor jong tm oud.

De gekozen goede doelen die we dit seizoen gaan steunen met onze actie zijn:

  • De Hendrikshoeve in Numansdorp
  • De Buitensluis in Numansdorp

Hendrikshoeve

Hendrikshoeve is een woonlocatie in Numansdorp waar 22 volwassen mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap wonen in een tot woonlocatie verbouwde monumentale hoeve.

Hendrikshoeve

Buitensluis

De Buitensluis in Numansdorp voortgekomen uit het ‘armenhuis’ van de Diaconie, zoals het in de volksmond heette. Dit huis voor ouderen was gevestigd op de hoek van de Torenstraat en de Wethouder van de Veldenweg (de plek waar nu de brandweerkazerne staat) in Numansdorp. In 1967 is de Buitensluis gebouwd en is men verhuisd naar de toen nieuwe locatie.

Alerimus

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *