Bedankt Scheidsrechters!

Deze week is het weer de ‘Week van de Scheidsrechter’. Van 6 tot en met 14 oktober spreekt Nederland zijn waardering uit voor de scheidsrechters die elke week opnieuw het potje voetbal van jouw team in goede banen leiden, zodat jij en je team van het spelletje kunnen genieten.
 
Deze week is er dan ook voor om als voetballers en voetballiefhebbers stil te laten staan bij de inzet van onze scheidsrechters. Laat hen eens weten dat je hun inzet waardeert! Zij maken het tenslotte mogelijk dat je in het weekend weer op het veld kan staan.
 
Ook vanuit NSVV willen we onze scheidsrechters graag bedanken. Later deze week zetten we hen op een speciale manier in het zonnetje.
 
Vandaag moesten we 6 wedstrijden uitstellen wegens een tekort aan scheidsrechters. Lijkt het jou leuk om wedstrijden voor NSVV te fluiten? Meld je dan snel aan via vrijwilligers@vvnsvv.nl.

DEEL DIT ITEM

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

One thought on “Bedankt Scheidsrechters!

  1. Lenny zegt:

    Beetje jammer dat de wedstrijden worden afgelast zonder eerst aan de trainers te vragen of zij misschien een oplossing weten. Gemiste kans. Ik weet dat er wel ouders zijn die in zo’n geval bij hadden willen springen om de wedstrijd van hun kind te fluiten, zodat die wel door had kunnen gaan. Jammer dat het zo gebracht wordt op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *