MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Binnenmaas Ve1 – NSVV Ve2

Ruststand 0-0

Doelpunten :

Harrie, Appie, Remco 3x

Binnenmaas, altijd lastig. Dat zal vandaag moeten blijken.

We begonnen met over en weer balbezit, een toch wat beter Binnenmaas, met snelle buitenspelers en een redelijk middenveld met verdedigers. Maar wij lieten ons niet van de wijs brengen, helaas twee snelle uitvallers, René en Alex moesten beide wisselen vanwege blessures.

De wedstrijd ging gelijk op maar de eerste helft kwamen we niet aan scoren toe, evenmin Binnenmaas. De tweede helft was net even iets anders, spitsen Harrie en Maurice kregen wat meer ruimte en Martin en Henk, op het middenveld konden de ballen dus ook beter kwijt over de zijkanten. Ollie en Peter, de backs hielden het netjes dicht, als backs en Appie en Jerry deden dat in het centrum van de verdediging.

Maurice werd vervangen voor Berry in de spits, zal vast tactisch geweest zijn… Na een mooie aanval via een opbouw van achteruit, een combinatie van Berry en Henk, kon Harrie de 0-1 scoren op aangeven van Henk. Ruud en Remco konden ook veel meer richting de achterlijn komen, waardoor we meer ruimte kregen.

Een afstandsschot van Appie, op aangeven van Berry, ging via de binnenkant van de paal het doel in, 0-2.

Het ging lekker zo, lekker de ruimtes benutten, helaas hier en daar een misstap zodat Binnenmaas alsnog af en toe gevaarlijk kon worden maar Leon hield tot zover de nul.

Het werd 0-3 door een doelpunt van Nouen, waar we meer van zullen horen, op aangeven van Berry (de man van de kleine ruimtes).

Helaas kon Binnemaas op 1-3, na een misstap in de verdediging. Het werd zo nu en dan gevaarlijk voor Leon zijn doel maar niks ernstigs gelukkig.

De 1-4 was weer voor Remco, na aangeven van Berry. Het was voor ons een leuke pot zo, we konden lekker combineren en dat werpte zijn vruchten af.

Ook de 1-5 was voor Nouen, op aangeven van Martin en kon na een sprint de bal in het doel prikken.

1-5winst en wat een mooie pot voetbal zeg !

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *