MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

BZC/Zuiderpark VE2 – N.S.V.V. Ve2

BZC/Zuiderpark VE2 – N.S.V.V. Ve2 Ruststand:  0-2 Eindstand: 1-6

Doelpunten :

Henk 1x

Berry 2x

Maurice 1x

Martijn 2x

Thuis ook met dikke cijfers gewonnen maar wel met 2-0 achter gestaan, dus vandaag zou het ook weer moeten lukken, zou je zeggen.

We begonnen matig met een flinke druk op de backs Ollie en Peter, welke toch regelmatig in moesten grijpen, de eerste 15 minuten. Het ging over en weer, we konden Ruud en Remco de ruimte insturen over de zijkanten maar het kwam niet tot scoren. Opa moest toch echter een paar keer ingrijpen maar we hielden de nul. Uiteindelijk werd Remco de grond in gelopen en kregen we een stukje buiten de zestien-meter een vrije trap, voor een linkspoot en dat was Dus Martin, deze plaatste met veel gevoel de paal op de paal, waarna Ruud zijn schot in de rebound werd geblokt en Martijn hem uiteindelijk wel achter de keeper wist te krijgen, 0-1.

Het ging over en weer maar wij waren uiteindelijk beter in bal bezit en ons positie spel klopte.

Na lekker tikken, gingen we in de aanval over links, door een bal van “de koning van de kleine ruimtes”, Berry, kwam Ruud in bal bezit en deze legde de bal perfect op de stropdas van Maurice en deze zorgde voor de 0-2 met zijn hoofd. En zo gingen we rusten.

Zuiderpark had wat aangepast en zo gingen we de tweede helft in. Het liep niet verkeerd, goed positiespel en bal bezit. Totdat we een corner kregen en Martijn deze inkopte voor de 0-3. We kwamen zo nu en dan nog wel onder druk te staan en dat speelde Martijn parten, deze had niet de koelbloedigheid, die onze verdedigers wel hadden en verzuimde een bal te ruimen waardoor Zuiderpark de 1-3 kon scoren. Maar we lieten ons niet van de wijs brengen.

De rechtsbuiten van Zuiderpark dacht Ruud even slim af te zijn maar Ruud pikte de bal bij hem op, gaf hem aan Berry en deze schoot de 1-4 in. Man, man, man, wat liep het lekker, we hadden niks te vrezen en konden ongestoord ons spelletje spelen en over spelen gesproken, Berry slingerde tussen drie verdedigers van Zuiderpark heen en prikte ook de 1-5 erin. Maurice miste nog een kans maar het liep als een kogel.

Na een trap van Leon op Remco, welke met een “hakje” Henk aanspeelde en Henk schoot buitenkant schoen de bal met een boog over de keeper en zorgde voor de eindstand van 1-6.

Prachtige pot !

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *