MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Capelle Ve1 – N.S.V.V. Ve2

Capelle Ve1 – N.S.V.V. Ve2 Ruststand:  2-0 Eindstand: 2-2

Doelpunten :

Maurice 2x

Vandaag op kunstgras, lekker weer dus knallen, hopen we.

Een leuke, gelijkwaardige tegenstander. We begonnen goed, lekker de bal rondspelen en af en toe konden we uitbreken en voor het doel van Capelle komen en we kregen enkele kleine kansjes.

Appie en Martin konden lekker opbouwen en we konden over de vleugels naar de achterlijn komen, alleen de voorzetten kwamen niet aan en hun keeper stond regelmatig in de weg. We kwamen 1-0 achter door een kluts bal en Capelle kon de bal over Opa heen schieten. En zo gingen we rusten. Met frisse moed kwamen we het veld weer op en gingen verder waar we mee gestopt waren.

Het liep warempel beter en er werd goed getikt. Peter kon over de flanken naar voren oprukken en Martin en Henk verdeelde het spel op het middenveld en ook Ruud kon regelmatig de achterlijn halen.

Maar toch wist Capelle te scoren en we kwamen op 2-0 achterstand. We bleven gewoon voetballen en trokken ons niets aan van deze achterstand, welke we al meer omgebogen hadden in deze competitie naar een gelijkspel of een winst.

Na zo’n twintig minuten wisten we toch te scoren, Henk speelde de bal naar Maurice die een beetje links van de goal stond en schoot de bal fraai in. 2-1.

Capelle kon niet echt meer gevaarlijk worden en wij bleven lekker door voetballen, op balbezit en gebruikmakend van de ruimtes maakten wij het Capelle regelmatig lastig.

Door een fout van de keeper kon Maurice de gelijkmaker maken.

Capelle kwam met 10 man te staan en we konden blijven aanvallen. Maar helaas moest de scheids een doelpunt van ons afkeuren wegens buitenspel waar menig NSVV speler zijn twijfel bij had.

Al met al, toch nog een punt, met mooi en aantrekkelijk voetbal.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *