MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

‘s-Gravendeel A1 – N.S.V.V. A2

Zaterdag 26 september 2015: ‘s-Gravendeel A1 – N.S.V.V. A2   (2-3)  3-3

Wederom een zonovergoten zaterdag, maar dit keer was sportcomplex de Trekdam in ‘s-Gravendeel de locatie van een héérlijke pot voetbal. We moesten vandaag wél aantreden zonder laatste man Dion Tolenaars, die de overstap naar de A1 heeft gemaakt, maar gelukkig zagen we daar wel Wouter van Dam voor terugkomen. Mede doordat Bas Kneijber de eerste helft verstek moest laten gaan, moest er dus in het hart van de verdediging behoorlijk gesleuteld worden….máár met het centrale duo Rini Dröge en Alwin Bos hadden we dit goed opgelost. Vandaag dus een cruciale wedstrijd tussen de nummers één en twee van deze bekercompetitie. We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd, wat resulteerde in een tweetal snelle corners. Uit de laatste van deze twee corners van Wouter van Dam kwam de bal voor de voeten van Ricky van Zwieten terecht die helaas nét géén voldoende kracht achter de bal kon zetten om doeltreffend te zijn. Twee minuten later wist diezelfde Wouter van Dam spits Edgar Evertse te bereiken die de openingstreffer binnenschoot: 0-1. Drie minuten later kon de stand verdubbeld worden toen de bal na een prima combinatie tussen Leon van Twist en Wouter van Dam uiteindelijk op het hoofd van Ricky van Zwieten belandde, maar helaas voor ons ging zijn kopbal rakelings over. Vlak hierna zag Wouter van Dam na een uitstekende actie vanaf eigen helft uiteindelijk de keeper van de thuisploeg als sta-in-de-weg. En ja hóór….uit de alleréérste aanval van ‘s-Gravendeel viel de gelijkmaker. De snelle rechtsbuiten legde de bal panklaar in ons zestienmetergebied voor de mee opgekomen spits die Youri Bakker met een beheerst intikkertje kansloos liet: 1-1. Tóch wel een klein dompertje, maar gelukkig pakten we de draad weer snel op. Uit een corner van Wouter van Dam kwam de bal via de verdediging van de thuisploeg weer terug bij diezelfde Wouter van Dam, waarna hij zijn mooi geplaatst schot rakelings over de verre hoek zag gaan. Even later werd een inzet van Ricky van Zwieten nog door de thuisploeg van de doellijn gehaald en vlak hierna rolde de bal na een ware scrimmage nét langs de verkeerde kant van de paal. En toen kwam na een half uurtje welgeteld dé tweede aanval van ‘s-Gravendeel. En weer was de thuisploeg zéér effectief, want na een doorbraak over onze linkerkant lag de bal zomaar ineens achter Youri Bakker in het doel: 2-1. Ook deze tweede tegenslag kwamen we wéér te boven, want vijf minuten later stond de (dik)verdiende 2-2 alweer op het scorebord. Leon van Twist speelde de bal naar Allard Korbijn, die op zijn beurt Wouter van Dam aanspeelde, die fraai binnenschoot. Vlak voor rust kwamen we weer op voorsprong toen Wouter van Dam een uitstekende pass van Chaylan Langbroek bij de tweede paal binnengleed: 2-3. Met deze stand werd kleedkamer 8 opgezocht. De thuisploeg kwam scherper de kleedkamer uit en zocht veelvuldig de aanval. Youri Bakker wist de thuisploeg met een uitstekende redding nog van de gelijkmaker te houden. Tien minuten na rust kreeg ‘s-Gravendeel een vrije trap toegewezen net buiten ons zestienmetergebied. Deze bal werd zó fraai in de verre bovenhoek binnengeschoten dat zélfs Youri Bakker deze gelijkmaker niet wist te voorkomen: 3-3. De wedstrijd werd rommeliger, van beide kanten, waardoor er geen échte kansen meer ontstonden, al kwam Alwin Bos er met een afstandsschot nog redelijk dichtbij. Na het laatste fluitsignaal stond er dan ook een zéér terechte eindstand van 3-3 op het (fictieve) scorebord. Volgende week komt Smitshoek op bezoek….