MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Jeugdopleiding NSVV schrijft geschiedenis

Met enige trots kunnen we melden dat het jeugdteam jongens onder 17 jaar is gelukt te promoveren naar de landelijke divisie. Onlangs heeft de KNVB gekozen voor een nieuwe competitiestructuur voor jeugdteams op landelijk niveau. Het team jongens onder 17 jaar was in de competitie bezig aan een geweldig seizoen en stond op het moment van de Coronacrisis op eerste plaats in de hoofdklasse promotiepoule. Hierdoor kwam de mogelijkheid om te promoveren. Dit betekent dat het team voor het eerst in de clubgeschiedenis haar krachten kan gaan meten op landelijk niveau.

Nadat eerder al bekend is geworden dat de jeugdopleiding gewaardeerd is met een certificering van de KNVB met 1 opleidingsster is ook dit weer een geweldige opsteker. Het geeft aan dat we met onze jeugdopleiding op de goede weg zijn aansluiting te krijgen met de top jeugdopleidingen binnen het district west 2.

We wensen het team veel plezier toe in de nieuwe voetbaljaargang en we hopen dat de spelers zich op dit hogere niveau optimaal zullen ontwikkelen.

DEEL DIT ITEM

2 reacties

  1. Ook de jongste Havelaar
    heeft zijn zaakjes voor elkaar.
    Houd die gasten scherp en dra
    in de hoofdmacht VIOS, ja.

    Succes, Hans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *