MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Loten te koop

Een enthousiast vrijwilligersteam is weer gestart met het uitdelen van de jaarlijkse lotenboekjes. Door het vele vrijwilligerswerk kunnen we onze verenigingsuitgaven laag houden, maar er zijn ook inkomsten nodig naast de contributie. De jaarlijkse grote verloting is voor onze vereniging een onmisbare inkomstenbron. Met een beetje inspanning kunnen leden loten verkopen aan familie, vrienden enz. Koop je zelf loten, dan steun je onze vereniging en maak je gelijktijdig kans op één van de mooie prijzen. Kortom een mooie manier om de contributie niet verder te verhogen en wel te zorgen dat al onze leden een optimaal aanbod krijgen aan accommodatie,  ballen enz.

Een lotenboekje bestaat uit 50 loten van €1. De trekking zal plaatsvinden tijdens de wirwar zaterdag 12 november. Graag ontvangen we de leeg verkochte lotenboekjes uiterlijk zaterdag 5 november weer terug. Inleveren doe je bij de back-office. Praktische tip: doe het lege lotenboekje met het geld in een botterhammenzakje, zodat onze administratieve verwerking sneller gaat.

Wat gaat het NSVV grote verloting vrijwilligersteam doen na zaterdag 5 november?

Leden die hun lotenboekje nog niet ingeleverd hebben gaan we tussen 5 en 12 november achterhalen en benaderen. Denk aan het plezier dat je gaat beleven aan onze vereniging en lever het lotenboekje leeg verkocht uiterlijk zaterdag 5 november in.

Ben je nog niet gevraagd om een lotenboekje te verkopen/kopen en wil je graag meehelpen, bel dan Bas Snijders 06-54297431

Zorg ervoor dat we met zijn allen trots zijn op het bereikte resultaat aan het eind van de verloting en in de toekomst kunnen blijven genieten van onze mooie vereniging.

Wij zijn met z’n allen NSVV!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *