MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

N.S.V.V. A2 – Strijen A2

Zaterdag 28 maart 2015: N.S.V.V. A2 – Strijen A2     (2-2) 2-11

Op deze koude regenachtige zaterdag traden we zonder Nick van der Sluijs (Bonaire), Jari Andeweg (Londen), Edgar Evertse (afwezig), Stan in ‘t Veld (afwezig) en Allard Korbijn (geschorst) aan op veld 4 tegen titelkandidaat Strijen A2. Deze keer begonnen we wél scherp en gemotiveerd aan de wedstrijd. Zó scherp zélfs dat we zo’n 10 minuten op een 1-0 voorsprong stonden. Nick van der Hoek zijn vrije trap stoot vlak voor de Strijense keeper op, die op het natte gladde veld de bal niet onder controle kreeg en de bal pás achter de doellijn uit het doel wist te werken. Niet veel later was de stand echter alweer gelijk. Uit een afgeslagen corner wist Strijen Ricardo Bom te passeren: 1-1. We bleven deze éérste helft goed meevoetballen met het hoog geplaatste Strijen. Na 25 minuten was het Alex van der Bijl die uit een hoekschop van Nick van der Hoek rakelings over kopte. Vijf minuten later wist Ricardo Bom op een inzet van dichtbij fraai te redden. Wéér vijf minuten later kopte Romano van der Zwart uit een vrije trap van Alwin Bos op de paal. Waar het dus eigenlijk 2-1 voor ons had kunnen staan, wist Strijen uit de daaropvolgende aanval wél de 1-2 te scoren. Gedragen door de wind plofte de bal in de linkerbovenhoek naast Ricardo Bom. Niet veel later zag Nick van der Hoek een schitterend genomen vrije trap op de kruising uiteen spatten. Maar gelukkig viel de verdiende gelijkmaker dan tóch in de slotminuut van de éérste helft….én wat voor één!!! Alwin Bos nam de bal bewust vanaf de middellijn op zijn slof. Met een fraai boog belandde de bal boven de kansloze keeper van Strijen in het doel….wát een geweldig doelpunt!! Waarschijnlijk hét doelpunt van dit seizoen. Met deze dik verdiende 2-2 zochten we de kleedkamers op. Tja…én toen kwam de tweede helft. Wij waren geen schim meer van onszelf in de eerste helft en bij Strijen lukte (bijna) alles. Waar de gasten eerst nog een lob over het doel van Ricardo Bom zagen gaan, kwamen ze niet veel later door middel van een goed uitgespeelde aanval toch op de 2-3. Strijen hield ons constant onder druk, waardoor wij niet meer uit de verdediging wisten te komen. In de 65ste minuut viel dan ook de 2-4. Vijf minuten later uit een afgeslagen corner de 2-5. En toen ging het hard…. De uitstekende spits van de bezoekers maakte 2-6. Uit een ingooi viel de 2-7 in de korte hoek naast de overigens uitstekende keeper Ricardo Bom. 2-8 uit een penalty, waarna zélfs de dubbele cijfers werden gehaald. In de laatste vijf minuten vielen namelijk de 2-9, 2-10 én 2-11. Ná een uitstekende éérste helft werden we de tweede helft dus totaal overklast door de titelkandidaat. Wat nog wel vermeld dient te worden is dat we door een blessure van Alwin Bos een groot deel van de tweede helft met tien man aan moesten treden. Gelukkig kwam Arnoud Cazander gelijk ná zijn wedstrijd van de B2 ons de laatste tien minuten versterken, waardoor we tóch met elf spelers de wedstrijd uit konden spelen. Volgende wedstrijd De Jonge Spartaan thuis….NSVV A2 - Strijen A2