MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

N.S.V.V. Ve2 – Capelle Ve16-2

Ruststan 1-0

Doelpunten :

Harrie, Berry 2x, Maurice 2x, Martin.

Om maar met een cliché te beginnen, wat een heerlijk voetbal weer, niet koud, beetje vochtig veld, ideaal.

In het begin ging het gelijk op maar uiteindelijk kwamen we erachter dat er wel wat te halen viel. Capelle kon niet echt gevaarlijk zijn, terwijl wij met tijden onze halven Alex en Ruud langs de zijkanten naar voren konden sturen. Met de aansluiting van het middenveld waardoor Henk rond de zestien meter de ballen kon aangeven, samen met Remco en zodoende heel vaak terug kon vallen op Collie en Martin. Uiteindelijk resulteerde dat in een doelpunt, door naar de achterlijn te komen, kon Martin de bal met hangen en wurgen de bal voor krijgen en Harrie kon hem, beheerst zoals hij is, in tikken voor de 1-0.

Via opbouwend werk van achteren uit met de back Ollie en Peter konden we de eerste helft niet meer doordrukken. Capelle was ook niet echt gevaarlijk zodoende kon Ronald zijn doel leeg houden. Met hier en daar een kansje maar geen doelpunt, gingen we rusten.

De tweede helft begonnen we met goede moed en Opa op het doel maar helaas kwamen we op 1-1 na een doelpunt van Capelle, effe niet goed opgelet. Toch hadden wij het beste van het spel.

Later kon Berry voor de 2-1 zorgen, door een veel te harde bal van Remco, die klutsend voor de voeten van Henk terecht kwam en zodoende aan Berry kon geven. Ook de 3-1 was voor Berry, de koning in de kleine ruimte, ook al zou je dat niet zeggen.

Door een goede opbouw en spelend op balbezit speelden we best aantrekkelijk voetbal, met een pass vanuit het middenveld kon Maurice starten en zorgen voor de 4-1.

Maar helaas wist Capelle de 4-2 te maken door een kopbal van een niet gedekte speler van Capelle, weggevertje dus…

De 5-2 was voor Martin die, na aangeven van Collie, een lange rush over de helft van Capelle moest maken om de bal in het net te prikken.

Het liep als een spoor en we creëerden nog wat kleine kansjes maar de laatste was voor Maurice die alleen voor de keeper kwam en hem kogel hard in schoot. Einduitslag 6-2.

En als beloning hebben we voor elk doelpunt maar een kistje versnaperingen gekocht !

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *