N.S.V.V. Ve2 – Lombardijen Ve1 Ruststand:  1-2 Eindstand: 1-2

Doelpunten :

Remco 1x

Het loopt de laatste weken niet lekker dus hopen we vandaag eens wat puntjes te pakken.

Vanaf het begin, waren wij de beteren. We konden lekker opbouwen en dat resulteerde in kansen voor ons. Maurice miste een kans voor doel en schoot op de lat.

Het vervelende was dat Lombardijen wel wist te scoren. Een beetje geklungel achterin bij ons en we stonden 0-1 achter. Niet veel later scoorde Remco, men zegt een voorzet maar het was zo,n uitgekiend balletje van Remco die over de verdediging en de keeper in het doel viel, slim balletje (?) of mazzel ???

Huppekee de 1-1 was een feit. Ware het niet dat Lombardijen vlak voor rust nog de 1-2 wist te maken.

De tweede helft moest het dan gebeuren maar we kwamen niet verder dan hun zestienmeter en we wisten niet meer te scoren. Een teleurstellende wedstrijd waarin we alle kansen hadden maar het niet af wisten te ronden. Eigenlijk onnodig puntverlies, wat we vaker tegen de wat mindere elftallen hebben, helaas.