MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Nieuwe technische commissie jeugd

De werkgroep VIOS heeft een nieuwe stap gezet in de doelstelling de beste jeugdopleiding van de Hoeksche Waard te worden.

Voorheen was de jeugd commissie ook verantwoordelijk voor het voetbaltechnische jeugdbeleid. De werkgroep VIOS heeft het mede mogelijk gemaakt dat  er nu een aparte technische commissie jeugd is opgericht. De visie en de ingezette weg van het verder professionaliseren van onze jeugdopleiding zal door de speciale aandacht van deze nieuwe commissie beter gestalte krijgen. De nieuwe technische commissie jeugd zal gevormd worden door Menno van Oort, Hans Havelaar, Jeroen Reedijk en Willemjan van der Giessen.

Er is dus een bewuste opsplitsing gemaakt tussen operationele zaken behartigd door de jeugd commissie en technisch beleid behartigd door de technische commissie jeugd. Hierdoor kan er meer focus gegeven worden aan het technische beleid en zal de jeugd commissie ontlast worden. 

Onze voorzitter Arie Kruithof heeft al eerder gemeld dat het enthousiaste team van de jeugdcommissie nog vrijwilligers nodig heeft. We zoeken dus nog een aantal vrijwilligers voor een beperkt aantal uren in de maand (bijvoorbeeld 8 uur per maand). Hierbij behoren ook taken die vanuit huis uitgevoerd kunnen worden. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat onze jeugdleden lekker onbezorgd kunnen blijven voetballen. Heeft u interesse, stuur dan een kort bericht met uw gegevens naar [email protected] 

We houden u op de hoogte van de toekomstige voorderingen van de werkgroep VIOS.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *