MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Nieuwjaarsreceptie 2 januari 2021

A.s. zaterdag, 2 januari 2021, staat de nieuwjaarsreceptie weer gepland. Helaas, in deze situatie met COVID-19, kunnen we deze niet op de gebruikelijke manier zijn doorgang laten vinden zoals we graag zouden willen. Om toch met iedereen te proosten op het nieuwe jaar en de verrassende onderwerpen te bespreken, zal deze receptie in aangepaste, online NSVV Nieuwjaarsborrel vormgegeven worden.

Via www.endesystemslive.nl kunt u vanaf 15.20 uur inschakelen om deze nieuwjaarsreceptie live te volgen. De nieuwjaarshow zal gepresenteerd worden door Hoeksche Waard Sport presentator Frank Dijkman en diverse bekende en onbekende NSVV’ers zullen deze middag, geheel coronaproof, aanschuiven, samen met wethouder Paul Boogaard.

De brieven met de presentjes zijn ondertussen afgegeven bij alle leden namens NSVV als uitnodiging voor 2 januari 2021.

Wij hopen u online te kunnen ontmoeten en u toch, in deze rare situatie, een leuke nieuwjaarshow te kunnen geven waarin wij u informeren over het reilen en zeilen binnen NSVV in 2020 en natuurlijk ook over het komende jaar waarin wij 75 jaar bestaan!

Het bestuur

DEEL DIT ITEM

3 reacties

 1. Een hele goede nieuwjaar receptie in deze bizarre tijd. Onze complimenten aan een ieder die hieraan heeft mee gewerkt.
  Een heel goed 2021 en blijf gezond
  Mvg
  Els&Ronald

 2. Bedankt voor deze receptie.
  Dit maakt NSVV zo uniek en geweldig om iets voor te doen.
  Maandag weer een stapje extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *