MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Nog 2 nieuwe spelers voor NSVV, selectie compleet voor aankomend seizoen

Na het melden van 3 nieuwe spelers afgelopen mei welke NSVV aankomend seizoen komen versterken, is NSVV verheugd de melden dat met het aantrekken van nog 2 nieuwe spelers, de selectie voor aankomend seizoen compleet is. Stephen de Waard keert terug op het oude nest en Jerzy van Bergen gaat de uitdaging bij NSVV aan. Om deze nieuwe spelers alvast beter te leren kennen, hebben we hen een aantal vragen gesteld.

Stel jezelf eens kort voor, wie ben je?
Stephen de Waard: Mijn naam is Stephen De Waard, ik ben een 19-jarige keeper. Voor velen zal ik geen onbekende zijn aangezien ik in de jeugd altijd bij NSVV gekeept heb. Op mijn 17e heb ik een selectietraining gehad bij FC Dordrecht en in dat seizoen ook de overstap gemaakt naar Barendrecht. Hier heb ik 2 jaar in de JO19-1 gekeept (2e divisie) en nu keer ik weer terug op het oude nest!


Jerzy van Bergen: Mijn naam is Jerzy van Bergen, ik ben 21 jaar en woonachtig in Achthuizen. Ik ben opgeleid in de jeugd van BVV Barendrecht en voetbal op dit moment op het middenveld bij zondag eerste klasser DOSKO uit Bergen op Zoom.

Waarom heb je voor NSVV gekozen om volgend seizoen te komen voetballen?
Stephen de Waard: Vanuit NSVV kreeg ik een belletje of ik openstond voor een terugkeer. Na het gesprek met de trainers heb ik geen moment getwijfeld en wilde ik die kans graag met beide handen aanpakken. Als ik op de club kom, zie ik iedereen weer wat voelt als thuiskomen!

Jerzy van Bergen: Naast dat ik weer op de zaterdag wilde gaan voetballen, heb ik vele goede berichten gehoord over NSVV. Onlangs ben ik wezen kijken en zag dat hier ook veel publiek langs de lijn staat tijdens wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast spreken de ambitie om te promoveren naar de eerste klasse mij ook aan.

Wat kunnen de supporters van jou verwachten?
Stephen de Waard: Ik ben een fanatieke, atletische keeper die niet bang is voor de bal of tegenstander. Veel mensen omschrijven mij ook weleens als een echte beer in de goal. Ik houd ervan om mijn teamgenoten te coachen op het veld, jullie gaan mij dus ook zeker horen.

Jerzy van Bergen: Ik ben een centrale middenvelder die wilt aanvallen en verdedigen. Ook ben ik iemand die met een pass iemand voor het doel kan zetten.

Heb je nog gekke voetbalgewoonten/een bijgeloof voor een wedstrijd?
Stephen de Waard: Voor de wedstrijd geef ik altijd 3 kusjes op mijn handschoenen voor geluk 🍀 

Jerzy van Bergen: Nee, ik heb geen gekke voetbalgewoonten of een bijgeloof.

NSVV heeft promotie naar de 1e klasse dit seizoen helaas net misgelopen, waar hoop jij op en wat verwacht je volgend seizoen?
Stephen de Waard: NSVV heeft natuurlijk jammer genoeg verloren van Wieldrecht in de eerste ronde van de nacompetitie. Mijn motivatie is nu zeker om volgend jaar wel te promoveren. We gaan goed trainen en met z’n allen een goed seizoen draaien!

Jerzy van Bergen: Nu NSVV uit de nacompetitie is, hoop ik dat we volgend jaar kunnen promoveren naar de eerste klasse en ik wil hier dan natuurlijk ook een belangrijke rol in gaan spelen.

Tot slot, wil je zelf nog iets kwijt aan onze supporters/leden?
Stephen de Waard: Ik heb er heel veel zin in en kijk er vooral naar uit om jullie supporters langs de lijn te zien om ons aan te moedigen. We gaan knallen!

Jerzy van Bergen: Ik kijk er naar uit om volgend jaar voor NSVV te mogen voetballen. Daarnaast hoop ik dat we een mooi seizoen gaan draaien met als einddoel promotie naar de eerste klasse!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *