MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV 2 in Heerenveen: dag 3

Dit is alweer het laatste verslag en daarmee ook de laatste dag van ons trainingskamp. In het vorige verlag werd er geëindigd met het beroemde gezegde What happens in Heerenveen, Stays in Heerenveen…. Nu achteraf blijkt het ook een legendarische avond te zijn geworden, waarin er tot diep in de nacht is gefeest. Naar verluid hebben Henri, Nick, Ewout, Cois en Chris de bar De Swetser rond de klok van 06.00 uur afgesloten. De meeste van ons hadden de reis naar het hotel al gemaakt en lagen inmiddels op één oor. De laatste groep werd naar hun verbazing bij aankomst van het hotel opgewacht door de trainer. De eerste gedachten speelde al door hun koppies. Zijn we te laat? Kunnen we al gelijk voor het ontbijt aanschuiven? Hebben we iets verkeerd gedaan? Gelukkig viel het allemaal mee en zat de trainer alleen maar in de lobby om wat slaap in te halen, omdat naar zijn zeggen zijn kamergenoot Loek de laatste twee nachten de kettingzaag (lees: snurken) had aangezet. De uren slaap in de afgelopen nachten kon de trainer op één hand tellen.

Zoals de avond ervoor was afgesproken start het ontbijt voor ons om 09.30, waardoor iedereen rond dat tijdstip in de lobby werd verwacht. De laatkomers zouden de komende twee weken dienst hebben. Gelukkig voor de rest hadden Reinier, Nick en Jorian (om diverse redenen) een valse bingo en zullen hierdoor vrijwillig de komende twee weken dienst draaien. Wij kijken al uit naar het wekelijkse overzicht die donderdagavond na de training wordt verdeeld.

Tijdens het ontbijt is de vorige avond uitgebreid geëvalueerd en verschenen diverse foto’s en filmpjes (denk hierbij aan slot van de film Hangover). De sfeerstemming van de vorige avond kwam weer tevoorschijn evenals de lachende gezichten. Na wat dolletjes onder elkaar tijdens het ontbijt was er verder geen activiteit ingepland. Hierdoor was het wachten op de bus, zodat de reis huiswaarts ingezet kon worden.

Nu het trainingskamp is afgelopen kan ik denk ik namens iedereen spreken van een zeer geslaagd weekend op zowel sportief gebied als op het gebied van teambinding.

Jeroen Smit

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *