MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

-update- NSVV 2 in Wijchen

Dag 1

Vrijdag, 15-01-2016, 9.45 verzamelde de ploeg van Peter de Jongste zich op het sportcomplex van NSVV om vervolgens per bus naar Wijchen te vertrekken voor het jaarlijkse trainingskamp.
1.JPG Eenmaal de spullen in de bus geladen en iedereen zijn plek had gevonden, kwamen al snel de kaarten achterin de bus tevoorschijn. Een aantal teamgenoten speelde een potje 31’en. Waaronder onzer ras Duitser, herr Schmidt. Echter net nadat we het bord ‘Numansdorp, tot ziens’ waren gepasseerd, zat hij uit woede door verlies, al snel helemaal alleen naast de buschauffeur en heeft hij de gehele busreis niks meer gezegd.

Om 11.45 arriveerde we op onze bestemming hotel Umberto te Wijchen. Nadat iedereen even vlug de spullen naar de kamer had gebracht, kwamen de meeste weer samen in de lobby om de tijd tot de lunch te overbruggen met een potje tafeltennis of sjoelen. Herr Schmidt was in tafeltennissen, in tegenstelling tot het 31’en, een van de uitblinkers. Met ongekende beleving en fanatisme sloeg hij zijn eerdere overwinnaars van de tafel.

Na de stevige lunch stond er een training op het programma. Deze werd afgewerkt op een trainingscomplex op rolafstand van het hotel. Na een training waarin er vooral aan de teambuilding werd gewerkt, kwam iedereen weer samen in de lobby. De tijd tot het diner werd wederom gevuld met diverse spellen.
5.JPG

Na het diner, werd er een spannende voetbalquiz gespeeld onder leiding van quizmaster Leslie Snel. Team Schmidt won, na zijn verlies in de bus, heeft Schmidt alleen maar gewonnen… Voor de rest van de avond werden er alleen maar spelletjes gespeeld en om 12 uur was het bedtijd! Zodat iedereen de volgende dag om 08:30 weer fit aan het ontbijt kan…

Dag 2

Na een lekkere nacht(je) geslapen te hebben in het luxe hotel Umberto, was iedereen op tijd voor het ontbijt (nou ja, bijna iedereen dan)… Er werd goed ontbeten, je zag jongens meerdere malen croissantjes, keizerbroodjes, pistoletjes en ei met bacon halen… Over het ontbijt was dus niks te klagen…

Na het ontbijt had iedereen nog een uurtje de tijd om zich op te frissen voor de boswandeling. Er was een leuke boswandeling gepland maar door weer (regen) en wind werd de wandeling in gekort, het is goed dat we op de terug weg nog langs een winkel kwamen zodat Jack v. Katwijk nog snoep kon inslaan en dat we daardoor nog het idee hadden dat de wandeling enigszins geslaagd was. We hadden achteraf gewoon een boswandeling bij de kastelein moeten nemen, dat had beter geweest. De wandeling was dus niet zo’n succes.
8.JPG

‘s Middags stond de wedstrijd tegen RKSV Driel op het programma. Het leek even alsof er toch nog stiekem een boswandeling bij de kastelein was gehaald. NSVV begint niet scherp en krijgt na 10 minuten al de 1-0 om de oren. NSVV leek hierdoor even wakker geschud door achter elkaar twee kopkansen (crouch) te creëeren, die echter beide geen doel troffen. Na ruim twintig minuten dommelde we weer in slaap en scoort de tegenstander uit een volledig verkeerd geraakte vrije trap, die per toeval bij een medespeler komt, 0-2. Het lijkt een kansloze middag te worden. Na rust komt NSVV sterk uit de startblokken en legt Frank de 2-1 snel in het netje. Na een halfuurtje komt NSVV op gelijke hoogte. Goed doorzetten op rechts van Richard leidt tot een mooie aanval die door Niek wordt gepromoveerd tot een goal. Niek blijkt de smaak te pakken te hebben en schiet een vrije trap van randje zestien met een droge knal in de verre hoek. Het slotakkoord is voor Ewoud, die zijn ‘weergaloze’ optreden bekroonde met een treffer. Na gezellig een biertje te hebben gedronken in de kantine, gingen we weer terug naar het hotel voor spelletjes en een happie eten. Wat nog rest vandaag is een avond stappen in Nijmegen…

Dag 3

Vol spanning over wat de avond zou brengen vertrok de groep, inclusief de staf, in twee etappes richting Nijmegen. Een aantal ging eerst hun geluk beproeven in het casino, voordat zij zich in het uitgaansgebied meldden. De rest van de groep begon de avond met een drankje in de Irish pub. De staf had het hier uitstekend naar hun zin en zijn naar verluidt pas weggegaan toen de eerste broodjes voor het ontbijt al in de oven zaten. De spelers besloten echter na een paar drankjes verder te trekken.

De rest van de avond is geschiedenis en mag met recht worden betiteld als legendarisch.

Na wederom een korte nacht werd iedereen om 10 uur weer verwacht aan de ontbijttafel. Tijdens de evaluatie van de vorige avond moest het geheugen van sommigen even worden opgefrist en waren een aantal bijzondere gebeurtenissen, tot vermaak van iedereen, onderwerp van gesprek. Kort na het ontbijt stond de bus alweer klaar en zat het trainingskamp er toch echt weer op.

Samenvattend was het een weekend waarin we naast het sportieve aspect ook hard hebben gewerkt aan het smeden van een nog hechter team. Een team dat klaar staat om de goede lijn van de laatste wedstrijden door te trekken naar de tweede seizoenshelft.

Leslie Snel & Stan Tolenaars

 

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *