MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV zoekt een selectie trainer voor seizoen 2022-2023

Het beleid van NSVV is gericht om vanuit een goede jeugdopleiding de prestatie van het eerste elftal omhoog te stuwen. Dit heeft de laatste jaren geresulteerd in een toename van goed opgeleide spelers die overkomen vanuit de jeugd naar de senioren. Om al deze talenten een mogelijkheid te geven zichzelf  verder te ontwikkelingen bij de senioren heeft NSVV drie selectieteams.

De spelers van NSVV 3 zijn op zoek naar een nieuwe trainer in verband met promotie van de huidige trainer naar een extern eerste elftal. Het team heeft al jaren een vaste ervaren teammanager. De voetbaltechnische commissie schrijft het elftal voor volgend seizoen in voor de 2e klasse. Het derde elftal bestaat uit jonge getalenteerde voetballers die allen de hoogste jeugdelftallen van NSVV hebben doorlopen. De voetbaltechnische commissie ziet voor deze positie een ideale kans voor een ambitieuze trainer die ervaring wil opdoen in het trainen van een senioren selectie-elftal. Het beleid van NSVV is gericht om trainers zich binnen de vereniging te laten ontwikkelingen.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een mail met je gegevens naar [email protected]

Als je nog vragen hebt kan je contact opnemen met François van Katwijk 06-14489006, verantwoordelijke binnen de voetbaltechnische commissie voor het derde selectieteam.

DEEL DIT ITEM