MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Opgave teams familiedag 18 juni

De jubileum commissie “70 jaar NSVV” heeft alles uit de kast gehaald om als laatste jubileum evenement een spectaculaire editie van de familiedag te organiseren op zaterdag 18 juni.

Voor de jeugd tm de C junioren wordt er die middag een jeugdclinic georganiseerd. De informatie hierover wordt zeer binnenkort verstuurd via de leiders.

Familie 1Voor de B, A, senioren, vrienden en familie wordt er een spetterend “Wipe Out theme” parcours opgebouwd met o.a. een sweeper en tobbendans.

 

 

 

 

De toegang is voor iedereen, je hoeft dus geen lid te zijn.Familie 2 In verband met de soort spelletjes wordt de minimumleeftijd geadviseerd vanaf 10 jaar. De start zal om 13:30 zijn.

Gevraagd wordt teams van minimaal 8 personen aan te melden.  Meld je familiegroep, vriendengroep, team enz. aan via het inschrijfformulier. Dit formulier is te krijgen bij de Frontoffice, de bar in de kantine of te downloaden via deze link

Inleveren kan weer bij Frontoffice, de bar in de kantine of mailen naar [email protected]

Voor het team met de meeste punten is er een leuke prijs te winnen.

Na de inspanning zal het aan vitamines niet ontbreken. De inwendige mens wordt in de watte gelegd door o.a. ijs van de Verleiding, een patatkraam van Bram Ladage en een BBQ van onze eigen famous Jaap en Nel.  Alles ondersteund met een lekker deuntje.

Geef je dus met z’n alle op voor dit spetterende evenement.

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *