MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

P.K.C. 85 Ve3 – N.S.V.V. Ve2

Ruststand : 4-0

Eindstand : 4-1

Doelpunten : Harrie 2x, Leggie 1x, Henk 1x.

P.K.C. 85 Ve3, één van de twee teams van P.K.C. 85 die we tegenkomen in deze competitie. Voor het begin, voor het eerst, het opnoemen van de namen in verband met de leeftijden voor veteranen voetbal. Van hun kant was het een eitje maar Ronald daarentegen had toch wel last van de Surinaams/Hindoestaanse namen, met betrekking tot de uitspraak. Maar dat mocht de pret niet drukken, het was lekker weer en een lekker veld.

We begonnen met veel balbezit. Van achteruit met Collie en Appie, werd er opgebouwd over het middenveld met Henk en Nouen. Henk kon over links regelmatig Ruud aanspelen waardoor Leggie er overheen kon. Dat deed Nouen over rechts met Alex. Maar zomaar, als bliksemslag bij heldere hemel, kwam de bal bij Harrie terecht, na een klutsbal van Nouen en Harrie knalde hem onverwachts, onderkant lat, achter de keeper, 0-1.

We bleven lekker tikken, Peter en Ad (ruimtedekking), hadden het niet moeilijk, zo nu en dan kwam P.K.C. eruit maar Appie en Collie en de backs konden het makkelijk aan. Via het middenveld, konden we lekker tot aan de zestien komen van P.K.C. en het was zoeken naar een gaatje. Tot de bal bij Nouen kwam en met een steekpass Maurice kon bedienen, die voor de 0-2 zorgde. Wat een luxe, dat zijn we niet echt gewend maar we konden het aan en we gingen vrolijk verder.

Ronald schoot een bal uit, ver en op maat, zodat Harrie, die om de bal riep (en dat gebeurt niet vaak…), de bal aan kon nemen en met een rush van meters, de bal in vanaf de rechterkant in het doel kon peunen, voor de 0-3. Dat ging lekker !

We bleven lekker tikken, de ruimte op zoeken en op balbezit spelen. Na een mooie opbouw, kon Ruud Henk wegsturen welke alleen, via links, voor de keeper kwam en met een boogbal de bal in de verre hoek legde en zorgde voor de 0-4 en zo gingen we ook de rust in.

Na rust begonnen we waar we gebleven waren, alleen kwamen we niet meer zo dichtbij. Leon ging keepen en Ronald voetballen. Daarna, ging het mis, we waren niet meer op onze posities te vinden en het werd een zooitje, ballen kwamen niet meer aan en door een dekkingsfout, kon P.K.C. nog scoren ook, 1-4.

Het werd niets meer. Een schamele kans, net voor het doel, waarbij de bal net voor langs het doel ging en we er net niet bij konden om nog een doelpuntje mee te pikken. Helaas was de tweede helft een schim van de eerste, maar…we staan mooi tweede met twee gewonnen wedstrijden, niet verkeerd….

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *