MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Presentatie nieuwe shirts NSVV

Niet zonder trots presenteren we de nieuwe uit en thuis shirts van NSVV. Na de grote verandering van drie jaar geleden gaat NSVV nu echt een stap verder met de shirts. We zijn blij met Quick als kledingsponsor en die samenwerking komt nu tot nieuwe thuis en uitshirts. Als club willen we ons meer gaan onderscheiden t.o.v. bijvoorbeeld SHO die ook al jaren in wit-zwart spelen. Het moet voor mensen duidelijker worden dat het om NSVV gaat. De paarse kleur is simpelweg gekozen omdat de kantine al vele paarse kenmerken heeft. Het zal meer als één geheel voelen zowel op als naast het veld. Voor de uit shirts is gekozen voor geheel paarse shirts met witte accenten. Het oranje komt daarmee te vervallen.

Het zal voor iedereen binnen en buiten de club even wennen zijn maar met de paarse accenten slaan we een nieuwe weg in en gaan we voor een meer onderscheidend elan.

DEEL DIT ITEM

10 reacties

 1. Thuis shirt moet wel gewoon zwart-wit blijven vind ik.
  Jammer als dat paars erbij komt , zou volledig mis staan.

  1. Aan het thuis shirt valt weinig te wennen. Gewoon zwart wit zonder rare accenten. Het zelfde geld voor voetbal schoenen, gewoon zwart.

   1. Wat een belachelijke kleur! Welke idioot heeft dit bedacht? Zijn we een hockeyclub geworden? Waarom zijn de leden hierin niet gehoord? Dit gaat de club leden kosten! Ik dacht dat onze clubkleuren zwart en wit zijn. Wat is dit voor een actie van het bestuur? Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt? Wie wil er spelen in een shirt wat je normaal op de gay pride tegenkomt? Ik niet! De broeken en kousen ook paars zeker? Als dit een 1 april grap is van het bestuur moeten ze zich diep schamen. Oké een 1 april grap over het bestuur tot daar aan toe. Maar niet over de clubkleuren. Clubkleuren verander je never nooit!

 2. Jammer van die rare paarse pijl /punt vindt het geen porum
  Komt straks vooral bij de xxl jongens raar over denk
  Uit shirt is beter geworden
  beter dan het goz shirt van nu

 3. Ik mag hopen dat we ons willen onderscheiden met de kwaliteit van ons voetbal en niet met dit thuisshirt. Dus Ik zie dit maar als een 1 april grap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *