MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Trainingskamp Wijchen 2018: Dag 1

Verslag van dag 1 van het trainingskamp van NSVV 2
 
Om 08:30 uur verzamelden de spelers en begeleiding zich in de kantine van NSVV. Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke bolus druppelde iedereen binnen en zo konden we mooi op tijd om 09:00 uur met de bus richting Wijchen vertrekken!
 
Na een voorspoedige reis van anderhalf uur kwamen we aan in het mooie knusse hotel ‘Umberto’.
Hier werden we welkom geheten en kreeg iedereen hun sleutel van de kamer. De kamerindeling was van tevoren al gemaakt met soms ‘spannende’ 2-tallen aangezien er op ‘te laat komen’ een sanctie staat!
 
Nadat iedereen zich had gesetteld op hun kamer en zich gelijk hadden omgekleed werd er beneden in de lobby weer verzamelend. Dit duurde iets langer dan verwacht aangezien een 2-tal de kamerdeur achter zich dicht had getrokken met het pasje nog in de kamer…..
 
Na een korte wandeling van 100 meter, waarbij onze captain de verzorgsters ‘een handje moest helpen’ kwamen we aan op het gezellige complex van VV Alverna (1e klasse zondag), de spelers gingen omkleden en de trainers gingen de oefeningen uitzetten. Na een kort praatje van trainer Riccardo, waarin ook de aangepaste doelstelling voor de 2e seizoenshelft werd besproken, begonnen de spelers aan de eerste oefening waarin de intenties van de trainers gelijk duidelijk werden: spelen met veel passie en druk naar voren.
Na deze oefening gingen we over op een partijspel 4-4 met 2 kaatsers voor beide teams. Een pittige oefening waarbij de nodige duels werden uitgevochten. Toen de spelers dachten dat ze klaar waren met trainen werd er toch nog even een conditionele prikkel gegeven, waarbij de kuiten van sommige spelers al flink onder druk kwamen te staan :-D.
 
Bij terugkomst in het hotel kon iedereen zich even opfrissen waarna we konden genieten van een heerlijk verzorgde lunch, de belegde broodjes met verse jus en melk vonden gretig aftrek. Ook in deze groep zitten uiteraard weer ‘aparte’ jongens waarvoor speciaal broodjes moesten worden klaargemaakt.
 
Iedereen had zijn buik vol gegeten en bijna direct gingen we richting de volgende activiteit:
Een golfclinic die heel leuk in elkaar was gezet door www.golflinked.nl.
Nadat de teams waren gemaakt en de uitleg luid en duidelijk was gegeven ging iedereen aan de slag.
Al snel werd duidelijk dat de ervarenheid van de ‘oudjes’ de doorslag gaf, die er dan ook met de 1e prijs vandoor gingen. De troostprijs was voor het duo Denzel en Jack, met een mooie mok als aandenken!
 
Na de golfclinic was het alweer tijd voor het diner wat ook prima verzorgd was. Een lekker soepje en een goed bord pasta ging er bij iedereen prima in.
Toen iedereen uit gegeten was konden we ons alweer opmaken voor misschien wel het hoogtepunt van de dag: de voetbalquiz! Deze quiz stond onder leiding van quizmaster Leslie Snel die ook de teamindelingen had gemaakt. Met vragen over verschillende legendes uit het voetbal, spelregels en zelfs statistieken van het 2e elftal werd er aandachtig en geconcentreerd meegedaan.
Uiteindelijk bleek het team met o.a. Randy Delhez de winnaar waarbij Randy liet zien meer te kunnen dan alleen maar vlaggen (daarbij moet gezegd worden dat hij de spelregels misschien nog wel een keer moet doorlezen).
 
Toen de quiz was afgelopen werd er nog gezellig nagepraat, uiteraard ook met de nodige vraagtekens over sommige vragen van de quiz. Rond 00:00 uur zocht iedereen zijn kamer op en gingen de ogen dicht ;-).

er zijn geen afbeeldingen gevonden

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *