Wedstrijdverslag NSVV JO9-3 – GHVV’13 JO9-1 | 26-11-2016

Het was een koude maar zonnige zaterdagochtend toen de scheids om 9:15 uur voor het beginsignaal floot. GHVV’13 had nog maar 1 puntje dus vooraf dachten we dat er wel wat te halen was. Net als bij de voorgaande teams zaten ook in dit team weer een paar grote jongens (en ook een paar grote meiden). Al vrij snel stonden we voor met 1-0 door een mooi intikkertje van Finn. GHVV’13 liet dit niet op zich zitten en werd sterker. Ondanks sterk keeperswerk van Hannes werd het toch 1-1. En het werd ook nog 1-2. De tweede helft waren wij sterker en kregen we veel kansen. Er werd hard gewerkt en goed gevoetbald. Vlak voor het einde kregen we een vrije trap, zo’n 7 meter voor het doel. Stef nam hem en schoot hem gruwelijk hard hoog bovenin het doel: 2-2. De reactie van de trainer: ‘Ik denk een terechte uitslag, hoewel we kansen hadden op een overwinning. Helaas hadden we net niet het geluk in de afronding in de tweede helft’.