MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Rondom één – oktober 2018

Hoi Allemaal.

Hierbij weer een stukje van rondom een, wat betekent dat we weer een aantal rondes gevoetbald hebben. In een voor ons nieuwe competitie waar al veel over gezegd en geschreven is. Maar wij vinden het voor als nog leuk, mooie potjes voetbal en leuke ploegen waar we tot nu toe tegen hebben gespeeld.

Het is een competitie waar als je niet helemaal bij de les bent iedereen van iedereen kan winnen. Dit hebben wij ook ondervonden. Wat verschuivingen in het elftal vragen wat aanpassingstijd, maar je ziet daar nu wel vastigheid in.

Na twee nederlagen, als je van een dipje mag spreken, zijn we prima terug gekomen en hebben we ons rug gerecht met een overwinning op de koploper. Dan zie je wat dit elftal in huis heeft.

Als we deze lijn vasthouden kan het een leuk seizoen worden om in het linkerrijtje mee te doen. Na een wedstrijd of tien kan je min of meer zeggen waar je staat. Maar wij hebben alle vertrouwen in dit elftal. Ze hebben ook laten zien wat dit elftal in huis heeft. Nu proberen dit vast te houden vastigheid te krijgen. En beter te worden.

Aanstaande zaterdag zien we jullie weer op ons sportcomplex en hopen we weer te laten zien wat wij in huis hebben!

Tot zaterdag!!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *