MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Chemano Cruden komt NSVV versterken!

Wie is Chemano Cruden?
Een gelukkige vader van bijna twee kinderen. We verwachten ons tweede kindje in September. Ik ben tot 13 juli nog achtentwintig jaar oud. We wonen in Rotterdam en ik werk bij een kinderdagverblijf.

Waar voetbal je nu?
Ik heb altijd op zondag gevoetbald. De laatste drie jaar bij WCR uit Rhoon en daarvoor vier jaar bij DRL uit Rotterdam. Bij DRL was dit op eerste en tweede klasse niveau en bij WCR is dit op tweede en derde klasse niveau. Toen bij DRL de berichten kwamen dat ze gingen stoppen met zondag voetbal, ben ik gevraagd door WCR om met mijn ervaring de jonge spelers te steunen. Nu gaat WCR ook stoppen met op zondag voetballen en ga ik bij NSVV spelen.

Hoe komt je bij NSVV uit?
Ik ben een vriend van NSVV spits Lorenzo Pengel en we hebben veel contact. Met Lorenzo heb ik een leuke tijd gehad bij DRL en we wilde altijd graag nog een keer samen in een team spelen. Lorenzo heeft mij in contact gebracht met de trainers van NSVV. Het klikte goed en daarom heb ik besloten naar NSVV te komen.

Ken je verder spelers van NSVV?
Nee, ik ken verder nog geen spelers persoonlijk van NSVV. Ik was afgelopen zaterdag wel bij de nacompetitiewedstrijd NSVV-VVGZ. Ik heb een team gezien die goed voor elkaar streed en keihard gewerkt heeft om een mooi resultaat te behalen.

Welke spelers vielen je positief op?
Achterin vond ik Michael Ouwens sterk spelen. Hij kwam een paar keer goed voor zijn tegenstander.

Op het middenveld viel mij Peter Jan Cazander op. Hij bewaart goed het overzicht.

Voorin uiteraard mijn vriend Lorenzo. Ik vind dat hij als spits erg gegroeid is bij NSVV. Volgens mij hebben de trainers vertrouwen in Lorenzo en heeft dit hem heel goed gedaan.

Wat voor type speler ben je?
Meestal speel ik in de verdediging aan de zijkanten. Ik ben niet zo groot, maar wel sterk en snel. Ik kom regelmatig mee op. Wat betreft stijl moet je denken aan Jetro Willems. Mijn beste voorzet komt wel vanaf rechts, maar ik speel ook regelmatig op links.

Wat was je voetbalhoogtepunt?
Ik ben helaas nog nooit kampioen geworden in de senioren. Ik ben wel met DRL en WCR gepromoveerd, maar dit was via de nacompetitie. Ik zou graag volgend seizoen met NSVV kampioen willen worden. Als we de nacompetitie dit seizoen winnen, wordt kampioen worden misschien een te grote uitdaging in de eerste klasse. Ik heb er in ieder geval veel zin in, om volgend seizoen bij NSVV te gaan voetballen.

We wensen Chemano veel plezier volgend seizoen bij NSVV!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *