MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Drie regionale toppers komen NSVV versterken

Om de ambities van NSVV verder vorm te kunnen geven kan de voetbaltechnische commissie het positieve nieuws melden dat er voor aankomend seizoen 3 versterkingen bijkomen bij NSVV.

Mitchel Louwerens komt over van ASWH

In het seizoen 2018-2019 was Mitchel de smaakmaker van NSVV en werd via de nacompetitie bijna de eerste klasse bereikt.

Als 23-jarige pijlsnelle linksvoor bleven zijn prestaties bij NSVV niet onopgemerkt voor de scouts van ASWH. Na zijn meest succesvolle seizoen maakte hij de overstap van de tweede klasse naar de tweede divisie. Helaas raakte hij in de voorbereiding bij ASWH geblesseerd. Tijdens de corona stop van dit seizoen is Mitchel hersteltrainingen gaan volgen bij NSVV. Inmiddels bijna weer volledig hersteld is hij weer lid geworden van NSVV. Mitchel staat te trappelen om een ervaring rijker weer de plaatselijke held van Numansdorp te worden.

Rik Bakker komt over van Strijen

Als tiener brak Rik al vanuit de jeugd door in het eerste van Strijen. Het maakte hem trots dat hij als 19-jarige al de aanvoerdersband van Strijen mocht dragen. Een 190 cm lange linksbenige verdediger is zeker bruikbaar voor de selectie van NSVV. Naast de nieuwe extra doelpunten moet het doel achterin immers ook dicht getimmerd worden. Rik heeft er veel zin in om bij de ambitieuze Numansdorpse club uit te groeien tot een steunpilaar van een nieuw bouwwerk.  

Jasper Huisman komt over van SHO

Jasper was de Numansdorpse held in 2013 toen hij een grote bijdrage leverde in de 0-5 beslissingswedstrijd overwinning uit tegen DBGC. Één van de huidige NSVV trainers Peter Broekman was toen de interim trainer van NSVV.  Jasper heeft daarna vooral bij VVGZ in de eerste klasse bewezen een regionale topspeler te zijn. Met een bak aan ervaring komt de aanvaller volgend seizoen weer terug naar Numansdorp om mee te bouwen aan nieuwe successen.

De technische staf en voetbaltechnische commissie is zeer content met deze drie spelers en zien uit naar het komende seizoen!

DEEL DIT ITEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *