MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

Nacompetitie NSVV 1

Aanstaande zaterdag 16 mei gaat de nacompetitie beginnen. NSVV zal het in de strijd naar promotie opnemen tegen de vv Drechtstreek.  

Wat weten we over de Papendrechters? Ze hebben een moeizaam seizoen achter de rug. Met 26 punten uit eens zoveel wedstrijden zijn ze veroordeeld tot nacompetitie. De (nu nog) tweede klasse wist op de laatste speeldag directe degradatie af te wenden en kwam zodoende terecht in de nacompetitie. In de grootste competitie nederlaag werd het 0-5 voor kampioen Zuidland en de grootste overwinning boekte ze tegen het gedegradeerde Wieldrecht (3-0 red.). Het doelsaldo, 30 voor 48 tegen, is allerminst indrukwekkend te noemen. De trainer Bill Tukker is geen onbekende, hij is de oud oefenmeester van Strijen. 

De return voor dit duel staat gepland op 23 mei. Mocht NSVV de eerste ronde doorkomen tegen Drechtstreek zal de jacht naar promotie doorgaan tegen de winnaar van Victoria – Groote lindt. 

DEEL DIT ITEM

Eén reactie

  1. Wellicht een idee om de wedstrijden van NSVV 1 juist op teletekst te zetten. Ik weet niet beter dat we 30 mei eerst thuis spelen en 6 juni uit bij groote lint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *