MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV 1 – Altena 1 uitgesteld naar zaterdag 8 juni om 14.30 uur

De wedstrijd van het eerste elftal zal vandaag (woensdag 5 juni) toch niet gespeeld worden. De KNVB heeft in overleg besloten de wedstrijd te verplaatsen naar zaterdag 8 juni om 14.30 uur. Dit geeft beide kanten de mogelijkheid om voldoende voorbereiding voor de eerste wedstrijd van de nacompetitie te treffen.

NSVV heeft begrip dat de wedstrijd woensdag niet doorgaat en heet iedereen welkom aanstaande zaterdag om de wedstrijd alsnog te komen aanschouwen. Laten we van zaterdag een positieve dag maken en de mannen van 1 de steun bieden die zij nodig hebben! Ook voor deze wedstrijd geldt: bezoekers die al een toegangsbewijs hebben gekocht, hoeven dit niet opnieuw te doen.

Hoewel het al eerder aangehaald is, willen wij iedereen er alsnog op wijzen: het is nadrukkelijk verboden vuurwerk mee te nemen naar de wedstrijd. Er zal dan ook een zero-tolerancebeleid van kracht zijn: rookbommen, fakkels, siervuurwerk en knalvuurwerk mag niet afgestoken worden. Wie dat wil doet, zal per direct van de vereniging verwijderd worden. Om het vuurwerkverbod te handhaven is beveiliging ingehuurd. Na zaterdag is duidelijk geworden dat vuurwerk op onze vereniging niet langer bespreekbaar is.

We hopen dat de focus nu eindelijk weer bij de wedstrijd zelf ligt en wensen het 1e elftal dan ook enorm veel succes toe!

Het bestuur

DEEL DIT ITEM

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *