MAATREGELEN COVID-19

Lees welke maatregelen NSVV neemt (laatste versie: 23-08-2021)

NSVV 1 is kampioen!

NSVV had tegen de Meeuwen aan één punt genoeg om het kampioenschap te kunnen vieren. Al snel kwam NSVV op voorsprong en zonder een hoog niveau te bereiken had NSVV de wedstrijd onder controle. In de tweede helft liet NSVV de teugels een beetje te veel vieren en kwam de Meeuwen op gelijke hoogte. Concurrent Zuidland bleek op achterstand te staan tegen DBGC, dus zelfs een verliespartij zou een kampioenschap voor NSVV betekenen. Zo ver liet NSVV het niet komen en ontspannen werd naar het eindsignaal gewerkt. Met een 1-1 gelijkspel kon het kampioenschap gevierd worden en het was nog lang onrustig in Numansdorp.

In de eerste helft startte NSVV in een geheel andere formatie dan vorige week. De drie smaakmakers van dit seizoen Sjoerd Hofstede, Jasper Huisman en Mitchel Louwerens deden niet mee. De trainers hadden deze afwezigheid aangegrepen om de opstelling flink om te bouwen in vergelijking met vorige week. Alleen keeper Jarmo Hartgers, rechtsback Jerzy van Bergen en centrale verdediger Michael Ouwens vonden zichzelf terug op dezelfde positie in de basisopstelling. NSVV bewees vandaag weer eens dat de basis van het succes een brede selectie is met veel spelers die op verschillen posities inzetbaar zijn. Het eerste kwartier was NSVV beter en werden er goede combinaties gemaakt. De eerste grote kans was voor NSVV uit een corner van Boyd van Andel die Michael Ouwens vrij mocht inkoppen. In de rebound schoot Peter Jan Cazander van dichtbij over en kwam de Meeuwen met de schrik vrij. De volgende kans was een schoot van Koen Witsiers op de paal. De Meeuwen stonden te bibberen op hun pootjes toen Peter Jan Cazander mocht aanleggen voor een vrije trap. Tot verrassing van vele gaf hij de bal niet voor het doel, maar legde de bal direct laag in het hoekje en liet de keeper van de Meeuwen kansloos. NSVV had de voorsprong te pakken en kon vrijuit voetballen. Er werden geen grote kansen meer gecreëerd door NSVV. De Meeuwen creëerde ook weinig en had alleen een verrassend afstandsschot op de paal.

In de tweede helft liet NSVV het een beetje lopen en was tevreden met de stand. De Meeuwen strijd nog om directe degradatie te voorkomen en rook zijn kans. Maas Boogaard van de Meeuwen zag zijn afstandsschot op de lat belanden. NSVV-keeper Jarmo Hartgers moest nog een keer ver zijn doel uitkomen na een slippertje in de NSVV-defensie. Sporadisch liet NSVV aanvallend nog iets van zich horen, zo was er een schietkans van Boyd van Andel die net naast getikt werd door een verdediger van de Meeuwen. Uiteindelijk liet NSVV de Meeuwen de gelijkmaker maken. Het was een vrijetrap waarbij Maas Boogaard voor een NSVV-verdediger kwam en bij de eerste paal de bal binnen werkte. De achterstand van Zuidland werkte ook door in het spel van NSVV en iedereen uit Numansdorp was tevreden met de stand. Er waren nog een aantal Meeuwen die van de situatie gebruik wilde maken en de winnende wilde binnenwerken. NSVV-keeper Jarmo Hartgers stond dat niet toe en wilde direct feest gaan vieren na het laatste fluitsignaal. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny van Helden barste het kampioensfeest van NSVV los.   

Kampioen word je niet in één wedstrijd. NSVV staat in alle drie de periodes bovenaan en heeft hiermee over het gehele seizoen constant gepresteerd. Na 25 wedstrijden heeft NSVV veruit het minst aantal tegendoelpunten (24) geïncasseerd en veruit het meest aantal doelpunten (81) gescoord in deze competitie. NSVV is ook niet afhankelijk van één topschutter met 6 spelers met 8 of meer doelpunten. Kortom NSVV is toe aan de volgende stap op de voetballadder. Eerste klasse het roemruchte NSVV komt eraan.

Klik hier voor de fotoreportage van de wedstrijd, het feest en o.a. de platte kar 

Opstelling NSVV:
Jarmo Hartgers, Jerzy van Bergen, Michael Ouwens, Fabian Korbijn, Kjetil Mol (63e Leonard Kramp), Yoeron van der Ree, Jeroen Voshart, Koen Witsiers (79e Daan van Heteren), Boyd van Andel,
Wessel Schouwink (86e Wessel van Haren), Peter Jan Cazander (86e Simon van Rheeden)

Ruststand: 0 – 1
Eindstand: 1 – 1

Scoreverloop:
12e min.               0 – 1       Peter Jan Cazander
75e min.               1 – 1       Maas Boogaard

Geschreven door: Bas Snijders

DEEL DIT ITEM